ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τρίχρονες μπαλαρίνες υπό την καθοδήγηση της Μάγιας Σοφού: η συγκίνηση να βλέπεις την ιστορία να επαναλαμβάνεται μπροστά σου…& extra tip για τις μαμάδες!

Εκεί που καθόμασταν έξω από τις μεγάλες τζαμαρίες της αίθουσας του μπαλέτου και με κούπες καυτού τσάι στο χέρι κάναμε νοερά flash back στα τέσσερα κιόλας χρόνια που περάσαμε μαζί τους έξω από το ballet class, να ‘σου ένας ροζ σίφουνας να μας επαναφέρει στο “τώρα” με τα γέλια του, τις φωνές του και τις άγουρες ακόμα φιγούρες με τις λευκές tutus του…Ένα μπουκέτο από τρίχρονες και τετράχρονες μπαλαρίνες εμφανίζονται μπροστά μας και κατευθύνονται στα αποδυτήρια και στα πελώρια μάτια τους να καθρεφτίζεται ο ενθουσιασμός: “θα γίνουμε μπαλαρίνες!”

“Ξεκινάει το καινούργιο τμήμα με τα μικρά μπαλαρινάκια,  με την επιμέλεια και καθοδήγηση  της Μάγιας Σοφού!!! Καλωσορίστε τα! Οι εγγραφές συνεχίζονται…” ακούω την φωνή της Βάσσας, της ιδιοκτήτριας του Dance Factory
“Τα ξέχασες τα δικά μας;” μου λέει στο αυτί το Βανεσσάκι, και τώρα μπροστά μου ξετυλίγεται σαν ταινία μικρού μήκους όλα όσα περάσαμε και περνάμε όλα αυτά τα χρόνια παρέα με τις δικές μας μικρές μπαλαρίνες…

15301c1cb57358abc571bb0f2328e28a

Join us…

Καλωσορίσατε κυκνάκια μας…

ΥΓ. Και extra tip για τις μαμάδες: Την ώρα του μαθήματος, έμαθα από τις φίλες μου για τον Βλάσση (αν και το πιο πιθανό είναι οι περισσότερες από εσάς των βορείων προαστίων να τον γνωρίζετε ήδη). Ο Βλάσσης Δαρζέντας, άρτι αφιχθείς από την Αγγλία και από τις εντυπωσιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Bath, κάνει το top of the top personal training στο σπίτι μας, και μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σώματα που ξέρετε είναι αποτέλεσμα της δικής του γυμναστικής! Το ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως, είναι η ιδιαίτερα χαμηλή χρέωση της ώρας του! Τόσο χαμηλή, που όταν μου την είπαν οι φίλες μου, δεν το πίστευα…Εξασφάλισα και το τηλέφωνο του: 6932546501 . Πάρτε τον και κλείστε τα δικά σας ραντεβού!

error: Content is protected !!