ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tribute στην Ελλάδα, με έμπνευση από την Άντα…

O Γιώργος Βορρέας και ο Οίκος E. Vorrea Haute Couture εμπνέονται την bridal collection 2016 από τη δράση της δημοσιογράφου Άντας Ηλιοπούλου στο εξωτερικό, κατα την οποία διάσημοι σχεδιαστές όπως οι Miyake, Escada, Jitrois, Chantal Thomass, Dsquared, Chopard και Hublot, γίνονται οι Πρεσβευτές της χώρας μας και χαρίζουν ένα έργο τους, ρούχο ή αξεσουάρ στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας  έτσι εκθέματα που θα ταξιδέψουν το επόμενο διάστημα σε Παρίσι, Μόσχα και ΗΠΑ.
Το show‘Wedding with our Miss Hellas” είναι αφιερωμένο στηνΩραία Ελλάδα” που αγαπήσαμε, ένα tribute στην Ρόδο, στη Σίφνο, στην Σαντορίνη, στη Μύκονο, στην Κρήτη και σε όλα τα νησιά που μας θυμίζουν την πραγματική αγάπη και την ελληνική ομορφιά. Υποστηρίζοντας την ενέργεια weddings in Greece, τα νυφικά του Γιώργου Βορρέα παίρνουν ονόματα νησιών και οι ειδικά σχεδιασμένες μπομπονιέρες θυμίζουν νησιώτικα παρεκκλήσια και βαρκούλες έτοιμες για ταξίδια ζωής.

H ΙΣΑΒΕΛΑ ΔΑΡΡΑ BACKSTAGE

H ΙΣΑΒΕΛΑ ΔΑΡΡΑ BACKSTAGE

ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΤΣΑΦΟΥ

ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΤΣΑΦΟΥ

LET THE SHOW BEGIN...

LET THE SHOW BEGIN…

Σ’ αυτό το σόου η Άντα Ηλιοπούλου, ως Μούσα του Οίκου, προσκάλεσε κάποιους guests να συμμετέχουν στο project που τιμά την Ελλάδα ως απόλυτο προορισμό γάμου.

ΙΣΑΒΕΛΑ ΔΑΡΡΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΡΡΕΑΣ ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ

ΙΣΑΒΕΛΑ ΔΑΡΡΑ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΡΡΕΑΣ, ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ

Παράλληλα κάλεσε στο σόου τρία πρόσωπα που με τον τρόπο τους τίμησαν την Ελλάδα στο εξωτερικό. Μια Miss που τίμησε την Ελλάδα ως Miss EUROPE στο Κίεβο, την Ισαβέλλα Δάρρα, τον πρωταγωνιστή της ταινίας ΠΡΟΜΑΧΟΣ, τον Παντελή Κοντογιάννη που ήρθε απευθείας από Αμερική για το όραμα της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα αλλά και γιατί οφείλουμε όλοι να αγωνιζόμαστε για αυτά που αγαπήσαμε, και τον άνθρωπο που αγάπησε περισσότερο η Ομογένεια σε Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Μόσχα, τον Θάνο Πετρέλη, ο οποίος στην πρόσφατη συναυλία του στο Field Museum των ΗΠΑ με το support των Ελλήνων της Ομογένειας που τιμούν την Ελλάδα στην Αμερική , συγκέντρωσαν 1.000.000 δολάρια για το πρώτο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στις ΗΠΑ.

ΙΣΑΒΕΛΑ ΔΑΡΡΑ

ΙΣΑΒΕΛΑ ΔΑΡΡΑ

Το event ξεκίνησε με τον Θάνο Πετρέλη να τραγουδάει το ‘’Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα’’, ενώ ακολούθησε κοκτέϊλ με finger food από το Nice ‘N’ easy με ελληνικές βιολογικές γεύσεις….

Το event ξεκίνησε με τον Θάνο Πετρέλη να τραγουδάει το ‘’Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα’...

ΤO EVENT ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΠΕΤΡΕΛΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ “ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ”…

ada5a

ada5b

ada5

R U READY FOR A WEDDING IN GREECE?

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ ΠΕΤΖΕΤΑΚΗ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΕΡΟΣ

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ ΠΕΤΖΕΤΑΚΗ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΕΡΟΣ

ΒΛΑΣΣΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ

ΒΛΑΣΣΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ

ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ

ΑΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ, ΚΕΛΛΥ ΞΥΝΗ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ, ΚΕΛΛΥ ΞΥΝΗ

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ ΠΕΤΖΕΤΑΚΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΕΡΟΣ

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ ΠΕΤΖΕΤΑΚΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΕΡΟΣ

error: Content is protected !!