ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τρέχουμε για τα Παιδιά του Κόσμου & Καθαρίζουμε τις Ελληνικές Παραλίες!

Η Marriott International στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Marriott Worldwide Business Council Greece & Cyprus συνεχίζει τις δράσεις της και συγκεντρώνει χρήματα με σκοπό τα ενισχύσει τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS.
Σε μια κοινή προσπάθεια Ξενοδοχεία της Marriott International στην Ελλάδα και στην Κύπρο, την Κυριακή που μας πέρασε, διοργάνωσαν και πάλι στην Αθήνα την 6η Ποδηλατοδρομία και παράλληλα τον 4ο Καθαρισμό Παραλίας στην παραλία του Σχοινιά. Εθελοντές εργαζόμενοι των Ξενοδοχείων με όρεξη κι ευαισθησία συμμετείχαν για καλό σκοπό.
Οι βασικοί στόχοι των δραστηριοτήτων αυτών ήταν η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος στην εταιρεία και η υποστήριξη ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

«Για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συναδέλφους για την πολύτιμη συνεισφορά τους, καθώς επίσης και την ομάδα εθελοντών Εργαζομένων των Ξενοδοχείων μας που πήρε μέρος στην ποδηλατοδρομία και τον καθαρισμό παραλίας» μας είπε ο Επικεφαλής του Marriott Business Council Greece & Cyprus και Γενικός Διευθυντής των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George, κ. Τιμ Ανανιάδης, τονίζοντας πως τα Κύρια Μηνύματα της Ενέργειας αυτής είναι “Τα παιδιά αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και μπορούμε κι εμείς να τα βοηθήσουμε!” καθώς και ‘’Καθαρίζουμε τις Ελληνικές θάλασσες και ακτές και Δίνουμε Υπόσχεση να τις κρατάμε καθαρές!’’.

error: Content is protected !!