ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tο Treasure Box στο The Pop Up Project “Thirty Days to Christmas!”

Είναι αυτή η αγαπημένη στιγμή του χρόνου που το Treasure Box και η σχεδιάστρια Αννίτα Παναγοπούλου παρουσιάζουν σε όλους εσάς τα γούρια για τη νέα χρονιά που πάντα αγαπάτε να σας συντροφεύουν στο ξεκίνημα του καινούριου έτους.

Για το 2018, 30 days before Christmas ‘Κλείνουμε το μάτι στον καινούργιο χρόνο’


Ένα γούρι που προκύπτει από την ένωση δύο κύκλων, των κύκλων του χρόνου που πέρασε και του νέου που έρχεται σχηματίζοντας τον αριθμό 8 και δίνουμε μια υπόσχεση στον εαυτό μας …πως πάντα θα έχουμε τα μάτια μας στραμμένα και στον εαυτό μας τη νέα χρονιά.
Το γούρι διατίθεται σε ασημί, με κίτρινο ή ροζ επιχρύσωμα και με μαύρο επιπλατίνωμα που είναι η απόλυτη τάση. Φυσικά, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε κολιέ ή βραχιόλι! Ότι κι αν διαλέξετε είμαστε σίγουροι πως θα δείχνει υπέροχο!

Το άλλο ήδη λατρεμένο σχέδιο που επέλεξε να δημιουργήσει το Treasure Box μέσα από δεκάδες ιδέες είναι το γούρι που στέλνει ευχές στον παραλήπτη! Ο συνδιασμός των λέξεων και των συμβόλων σχηματίζουν τον αριθμό 18 και το μήνυμα είναι DreamLoveLaugh τη νέα Χρονιά! Να γεμίσουμε ευχές και χαρές το 2018!!! Και πάλι το γούρι υπάρχει σε κρεμαστό για το λαιμό με διπλή αλυσίδα που το κάνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό και βραχιόλι.

Φυσικά, δε θα λείψουν τα κάστανα και τα βελανίδια από τη χειμερινή συλλογή της σχεδιάστριας που έχουμε σχεδόν όλοι, μετά και από αυτό το Pop Up Project θα έχουμε πλέον αποκτήσει όλοι!

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas”, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή! Spread the News & Join us!

error: Content is protected !!