ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Treasure box by annita Under the Greek Sun!

“Ελεύθερε άνθρωπε, πάντα θα λατρεύεις τη θάλασσα”, Σαρλ Μπωντλαίρ, Γάλλος ποιητής.

Η μυρωδιά και η αλμύρα της θάλασσας, το ελαφρύ κάψιμο στο κορμί μας καθώς το παραδίδουμε στον καλοκαιρινό ήλιο, η υφή της άμμου κι ο ήχος του βότσαλου.
Κλείσαμε τα μάτια και τα ονειρευτήκαμε. Θελήσαμε να τα χωρέσουμε όλα μέσα στις δημιουργίες μας. Σχεδιάσαμε για να μπορούν αυτές οι αιθέριες αισθήσεις να είναι μαζί σας, επάνω σας, να σας ακολουθούν παντού. Με ένα κοίταγμα, με ένα άγγιγμα, με μια λάμψη να ταξιδεύετε μαγικά.

Sardine collection. Αγαπημένο, στιβαρό κομμάτι. Φινέτσα και κομψότητα.
Δαχτυλίδι. Βραχιόλι. Σκουλαρίκι. Κρεμαστό.
Ασήμι στο φυσικό του χρώμα
Ασήμι με μαύρο επιπλατίνωμα
Ασήμι με κίτρινο επιχρύσωμα
Πέτρα brilliant ή turquoise στο μάτι του ψαριού

Sea treasures collection. Κοχύλι, Πεταλίδα, Σαλιγκάρι, Κοράλι…

Τα μικρά σύμβολα του καλοκαιριού, οι αλμυρές παιδικές μας συλλογές γίνονται ασημένιες, παίρνουν μορφή και λάμψη και αναδεικνύονται στον λαιμό, στον καρπό, ως δαχτυλίδι ή σκουλαρίκι. Συνδυασμένα με ημιπολύτιμες πέτρες όπως κοράλι, apatite (απατίτης) και turquoise. Όλα τα κοσμήματα είναι από ασήμι 925o

Για πληροφορίες και παραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Treasure box by annita στο link, ενώ oλοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Spread the news! xxx

error: Content is protected !!