Τραγουδάμε με τρέλα μαζί με την Shakira “La la la (Brazil 2014)” υποστηρίζοντας το επισιτιστικό έργο του WFP!

29/05/2014 • LIFESTYLE

Επιπλέον 3 εκατομμύρια γεύματα σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, μέσω του επισιτιστικού προγράμματος του παγκόσμιου οργανισμού World Food Programme (WFP), προσφέρει η συνεργασία της κολομβιανής σούπερσταρ Shakira, με το Activia.

Στο νέο βίντεο κλιπ «La La La (Brazil 2014)», που βρίσκεται ήδη στον «αέρα», η Shakira ερμηνεύει το επίσημο τραγούδι της ποδοσφαιρικής γιορτής 2014, που ξεκινά στις 12 Ιουνίου στη Βραζιλία, με κυρίαρχο μήνυμα την υποστήριξη του επισιτιστικού προγράμματος του παγκόσμιου οργανισμού World Food Programme (WFP), σε συνεργασία με το Activia.

ok

Μέσω του επισιτιστικού προγράμματος ο World Food Programme (WFP) διαθέτει γεύματα σε περίπου 25 εκατομμύρια μαθητές, σε 60 χώρες, ακόμη και σε περιοχές που είναι δύσκολα προσεγγίσιμες και τα φαινόμενα ακραίας πείνας και φτώχειας είναι μεγαλύτερα.

«Το “La La La (Brazil 2014)” γιορτάζει σε πνεύμα σύμπνοιας και πάθους μία από τις δημοφιλέστερες εκδηλώσεις παγκοσμίως, ενώνοντας εκατομμύρια φιλάθλους» όπως δηλώνει η Shakira, υποστηρίζοντας πως «Στόχος μας, είναι να βοηθήσουμε κι εμείς να γνωρίσουν όλοι το εξαιρετικό έργο του επισιτιστικού προγράμματος του World Food Programme, για την καταπολέμηση της πείνας».

Το World Food Programme (Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης) αποτελεί παρακλάδι του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που ειδικεύεται στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Από το αρχηγείο του στη Ρώμη, το WFP προσπαθεί να βοηθήσει άτομα που δεν είναι ικανά να παράγουν ή να βρουν αρκετή τροφή για τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους.

Ως ο μεγαλύτερος φορέας σχολικών γευμάτων παγκοσμίως παρέχει στα παιδιά -που βρίσκονται σε ανάγκη- τη σωστή διατροφή που χρειάζονται για να έχουν μια υγιή ζωή, δίδοντας παράλληλα στους γονείς ισχυρά κίνητρα για να παραμείνουν τα παιδιά στο σχολείο.

Για να δείτε το νέο βίντεο και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εκστρατεία, επισκεφθείτε το www.activia.com ή το https://www.youtube.com/watch?v=7-7knsP2n5w

It’s good to know:

Το World Food Programme είναι η μεγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση για την καταπολέμηση της πείνας, σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατά μέσο όρο, το WFP αριθμεί πάνω από 90 εκατομμύρια μέλη, σε 80 χώρες, βοηθώντας στην εξάλειψη της φτώχειας, παρέχοντας γεύματα και ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής. Το WFP υποστηρίζει το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων, για περισσότερα από 50 χρόνια, αποτελώντας τον μεγαλύτερο προμηθευτή παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του, επισκεφθείτε το www.wfp.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons