ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Toys for Boys: Ένα ξεχωριστό IWC Road trip!

Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας, IWC Schaffhausen, σε συνεργασία με το Moto and Bike TV και την Triumph Motorcycles Greece διοργάνωσε μια δυναμική εκδήλωση για εκλεκτούς πελάτες και έμπειρους μοτοσικλετιστές.

Στο ξενοδοχείο Life Gallery στην Εκάλη, τα στελέχη της IWC Schaffhausen και των υπόλοιπων διοργανωτών υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και συμμετέχοντες, ανάμεσα στους οποίους και ο Αλέξης Γεωργούλης, Γιούρκας Σειταρίδης και Βασίλης Καίσαρης.

Με εκκίνηση την Ν. Ερυθραία, οι διοργανωτές προσφέραν στους μοτοσικλετιστές μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία με το νέο μοντέλο Triumph Street Scrambler, σε μια ειδική διαδρομή στην βορειοανατολική Αττική που είχαν σχεδιάσει αποκλειστικά για αυτούς.

Το “IWC Road Trip” ήταν μια ξεχωριστή βόλτα για τους αναβάτες καθώς είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μοναδικά τοπία όπως τα βασιλικά κτήματα, την πανέμορφή τεχνητή λίμνη Μπελέτσι κ.α.

Με την ολοκλήρωση της διαδρομής ακολούθησε μια ξεχωριστή ατομική φωτογράφιση στο μαγευτικό τοπίο της Πάρνηθας, ενώ στη συνέχεια οι καλεσμένοι και λάτρεις της Υψηλής Ωρολογοποιίας επέστρεψαν στο Life Gallery όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα πολυτελή σειρά ρολογιών της IWC, Pilot Watches, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου.

error: Content is protected !!