ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Today’s good mood is sponsored by -Kafeina- coffee!

10 χρόνια, το Kafeina είναι μια ζέστη αγκαλιά και ένα καθημερινό σημείο συνάντησης που προσφέρει μικρές δόσεις ευτυχίας όπως φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ, φίλτρου, ελληνικό κι εσπρέσσο εξαιρετικής ποιότητας, εκλεκτές σοκολάτες για κάθε προτίμηση, αποξηραμένα φρούτα, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, δυναμωτικά σνακς αλλά και μεγάλη ποικιλία από προτάσεις καλαίσθητων δώρων με αποδέκτες φίλους, σπίτια ή και εταιρίες, που μένουν αξέχαστα.

Kafeina Coffee Cup

Ο εορτασμός των 10 αυτών χρόνων ξεκίνησε με μια ξεχωριστή εκδήλωση στο κατάστημα, το πρωί της Παρασκευής, με προσωπικότητες από το χώρο του lifestyle και των media που έχουν εντάξει το Kafeina σε καθημερινή τους στάση.

Δημήτρης και Πάμελα Κοσκινίδη, ιδιοκτήτες της Kafeina

Πάμελα Κοσκινίδη, ιδιοκτήτρια της Kafeina, Μαρίνα Κουταρέλλη, Ναταλία Αρσενικού

It’s good to know: Ήξερες ότι … πίσω από το μοναδικό εικαστικό στο ποτήρι του καφέ KAFEINA, κρύβεται μία πραγματική ιστορία; Το συγκεκριμένο εικαστικό έχει εμπνευστεί από την ιστορία του Razzle Dazzle, ένας από τους πιο ασυνήθιστους τύπους καμουφλάζ που αναπτύχθηκε από τον Βρετανό καλλιτέχνη Norman Wilkinson κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αποτελείται απόπερίπλοκα σχέδια γεωμετρικών σχημάτων, σε έντονους κι αντίθετους χρωματισμούς, τα οποία μοιάζουν σαν να διακόπτουν το ένα το άλλο. Ο σκοπός του ήταν να αποπροσανατολίζει τους αντιπάλους, καθώς με τη συγκεκριμένη τεχνική καμουφλάζ των πολεμικών πλοίων, δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτή από τον εχθρό η κατεύθυνση και η ταχύτητά τους.

Photos Credit: Κοσμάς Κουμιανός

error: Content is protected !!