ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Today I love: Τη νέα Συλλογή Immortelle του Yannis Sergakis!

Τη νέα συλλογή Immortelle, που αποτυπώνει σε χρυσό τα θραύσματα της αθηναϊκής ιστορίας, κυκλοφόρησε το brand YANNIS SERGAKIS.
Τα κοσμήματα, δαχτυλίδια, μενταγιόν και βραχιόλια, αποτελούνται από χειροποίητα ολόχρυσα μοτίβα που θυμίζουν θραύσματα αρχαίων κιόνων δεμένα σε μεγάλες, χρυσές αλυσίδες και φοριούνται συμπληρωματικά με αυτά της διαχρονικής signature συλλογής του brand, Charnières, βγάζοντας μια πιο δυναμική και έντονη υπογραφή.


Με έμπνευση από τον Παρθενώνα που ο Γιάννης Σεργάκης αντικρύζει κάθε μέρα όταν βρίσκεται στην Αθήνα, o δημιουργός σχεδίασε τη συλλογή Immortelle, «ως μια ωδή στη σύγχρονη γυναίκα που κινείται σε μια πόλη που ισορροπεί μεταξύ του ένδοξου παρελθόντος της και του ρυθμού της σύγχρονης καθημερινότητας. Η γυναίκα για την οποία δημιουργώ κοσμήματα ζει έντονα στο παρόν. Κινείται στην πόλη, εργάζεται, βγαίνει με φίλους ή χορεύει σε ένα πάρτι, έχει το δικό της στυλ που μπορεί να είναι κλασικό ή πιο σύγχρονο, είναι όμως σίγουρα προσωπικό», όπως σημειώνει ο Γιάννης Σεργάκης.


Η συλλογή κατασκευάζεται από έμπειρους τεχνίτες που δουλεύουν στο χέρι τις αλυσίδες και τα μοτίβα και τα δένουν με τρόπους που φέρνουν τις παραδοσιακές τεχνικές στο σήμερα.

Καθένα από τα κοσμήματα έχει ένα μοναδικό φινίρισμα που αντικατοπτρίζει τη δεξιοτεχνία της κατασκευής του.

Love love love!!!

error: Content is protected !!