Όταν το επόμενο πρωί στις 7 πετάς για Μιλάνο, αλλά αντί να αγχωθείς που δεν έχεις φτιάξει ακόμα βαλίτσα, βάζεις ένα μαύρο φόρεμα και πας στο Black-tie Champagne pairing night του Maison Colette, για δεκαπέντε μόλις καλεσμένους.
Τέτοια είμαι…
Άλλο ένα caption κάτω από μία φωτογραφία στο Instagram μου, θέλοντας να σε παρασύρω μαζί μου σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, που δημιούργησε εξολοκλήρου για εμάς, ένα από τα πολύ αγαπημένα μου εστιατόρια, το Maison Colette, για να υποδεχθεί την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου.
I LOVE a good champs moment!
Follow me…
Στην prive τραπεζαρία του πρώτου ορόφου του Γαλλικού εστιατορίου του Ψυχικού, εκεί που διαδραματίζονται τα πιο ιδιωτικά και κλειστά dinner parties της κοσμικής Αθήνας, μας προσκάλεσε το Maison Colette για μία υψηλής αισθητικής Toast to taste Champagne Pairing εμπειρία, υπό τους ήχους της swing jazz και των Χριστουγεννιάτικων μελωδιών, όσο η σαμπάνια Deutz από την εταιρία Deals έρεε -στην κυριολεξία- με αφθονία.
Is there anything better than a glass of bubbly goodness raised high, cheers-ing to something special? I don’t think so…
Η τραπεζαρία στρωμένη για τους μόλις 15 καλεσμένους, εντυπωσίασε με το φίνο art de la table, τις ολόφρεσκες ανθοσυνθέσεις της Antoinetta Koutsouradi και τα personalized sous-plats με τα ονόματα μας, που δημιούργησε η Katerina Kamisi, για να ολοκληρώσει το κομψό αυτό αποτέλεσμα.
“Always keep a bottle of champagne in the fridge for special occasions. Sometimes, the special occasion is that you’ve got a bottle of champagne in the fridge.” — Hester Browne