ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Xριστουγεννιάτικο Black Tie Gala της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών!

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) συνδυάζοντας τον εορτασμό των 35 χρόνων της με τα Χριστούγεννα, διοργανώνει Gala-black tie στο αγαπημένο σε όλους μας Ecali Club. Oι σημαντικότεροι επιχειρηματίες της χώρας θα δώσουν το παρών στις 15 Δεκεμβρίου σε μια βραδιά που εκτός από επιχειρηματικές συζητήσεις θα έχει όπως είναι φυσικό και διασκέδαση. Επίτιμoι καλεσμένοι θα είναι η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο επιτυχημένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα βραβευτεί ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος (Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.ΕΝ.Ε.) για τη δεκαετή προσφορά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το κοινωφελές του έργο.
H βραδιά θα ντυθεί μουσικά με τις νότες του Στέφανου Κορκολή, ενώ το Δειπνοσοφιστήριο θα μυήσει τους καλεσμένους στην υψηλή γαστρονομία.
Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ» αφού επιχειρήσεις και κοινωνία ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (E.EN.E.) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987 από μια μικρή ομάδα δυναμικών Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και διεθνή αγορά σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων. Σήμερα αποτελεί ένα δυναμικό φορέα έκφρασης της σύγχρονης επιχειρηματικότητας που στόχο έχει με συγκεκριμένες προτάσεις για την οικονομία και τις επιχειρήσεις να συμβάλλει στην προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας της Ελλάδας και στην ενίσχυση του διεθνούς αποτυπώματος της χώρας και των επιχειρήσεων.

error: Content is protected !!