ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το ξεχωριστό Gala του Hellenic Initiative, στη Νέα Υόρκη!

H Αναστασία Ζαννή ζει το δικό της success story στη Νέα Υόρκη…
Μάλιστα, ήταν αυτή που άνοιξε με την μαγική της φωνή το  Gala του Hellenic Initiative, ερμηνεύοντας μοναδικά τους Εθνικούς Ύμνους της Ελλάδος και της Αμερικής.

imageimage (1)
Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο George Stefanopoulos, παρουσιαστής μεταξύ άλλων στο τηλεοπτικό Κανάλι Channel 7, ενώ τη βραδιά άνοιξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, που είναι επίτιμο μέλος του Hellenic Initiative και την έκλεισε ο Ελληνας Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

image (3)
Σε μία βραδιά όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 2.000.000 ευρώ, τα οποία θα διοχετευθούν στην Ελληνική οικονομία μέσα από διάφορες δράσεις του Hellenic Initiative ,η ομογένεια απέδειξε εμπράκτως πως στέκεται στο πλευρό της χώρας μας.

image (2)
Στη δεξίωση του Hellenic Initiative, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αλλά και οι επιχειρηματίες Τζον Κατσιματίδης, Θεόδωρος Αγγελόπουλος, μαζί με τη σύζυγό του Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, Κυριάκος Φιλίππου, και Πέτρος Κόκκαλης, ενώ το menu της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, επιμελήθηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

aggeHellenic-Initiative_-Clinton

error: Content is protected !!