ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Θεατρικό Εργαστήρι του MDA Ελλάς

Το Θεατρικό Εργαστήρι λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια και πραγματοποιείται στο «Σπίτι» του Σωματείου δύο φορές την εβδομάδα από δύο ώρες την χρονική περίοδο Οκτώβριος – Μάιος. Τα μέλη της ομάδας έρχονται σε επαφή με βασικές αρχές υποκριτικής και μαθαίνουν τις έννοιες της ομαδικότητας και της συνεργασίας, αφήνουν ελεύθερη την φαντασία τους, ενώ εξασκούν τη δημιουργικότητα τους με σκοπό τη δημιουργία μιας Θεατρικής Παράστασης.

Πρόβες

Τα Μέλη έχουν στο ενεργητικό τους δύο παραστάσεις. Η πρώτη, «Εσείς όχι;» παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2013 στο Θέατρο «Φούρνος» και η δεύτερη «Μια απόπειρα πάνω στις “Απόπειρες» παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2014 στο Θέατρο «ΠΟΛΗ». Το εργαστήριο θα παρουσιάσει την τρίτη κατά σειρά παράσταση «Αγγίζω Σε» αυτή την Πέμπτη 11/06/15 στις 21:00, στο Θέατρο «ΠΟΛΗ».

afisa 8eatrikou

Φέτος, στοχεύοντας σε μια ολιστική προσέγγιση της Θεατρικής Τέχνης, τα Μέλη της Θεατρικής Ομάδας, εκτός των άλλων, εκπαιδεύτηκαν στην συγγραφή κειμένων στα οποία βασίστηκε η δημιουργία της φετινής παράστασης. Έμπνευσή τους δεν ήταν άλλο από την καθημερινότητα τους, με τα πάθη της, τα λάθη της, τις αγωνίες της και πάνω απ’όλα την αγάπη που φωλιάζει παντού και βρίσκει πάντα τρόπο να εκφραστεί.

error: Content is protected !!