ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το The Pop Up Project καλωσορίζει τις τσάντες el, της οικογένειας Τσαντίλη!

Σοράγια Τσαντίλη

Η el. αποτελεί έμπνευση που γεννήθηκε από την οικογένεια Τσαντίλη σε μια προσπάθεια να αναβιώσει την ομορφιά του ελληνικού πολιτισμού και της ιστορίας με ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο.
Η οικογενειακή επιχείρηση ιδρύθηκε το 1920 με ένα μικρό κατάστημα λιανικής πώλησης στο κέντρο της Αθήνας που πωλεί υψηλής ποιότητας υφάσματα στην ελληνική αγορά.
Η εταιρεία αναπτύχθηκε σε 25 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας πολυτελή ρούχα και υφάσματα ποιότητας από όλο τον κόσμο σε ολόκληρη τη χώρα.
Η σχεδιάστρια και δημιουργός του brand, Σοράγια Τσαντίλη, με μεγάλη εμπειρία στην επιχείρηση μόδας πολυτελείας, κατάφερε να συγκεντρώσει τα χαρακτηριστικά του στυλ και της ελληνικής κληρονομιάς στη συλλογή των προϊόντων που προσφέρει σήμερα η el.

 

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα στην Ελλάδα και παράγονται αποκλειστικά με ελληνικά υλικά.

Η παραγωγική διαδικασία είναι εκεί όπου τα βασικά στοιχεία των προϊόντων ζωντανεύουν.
Ξεκινάει με το μοναδικό ύφασμα που υφαίνεται από τον el. αργαλειό για να δημιουργήσειτην τέλεια ισορροπία μεταξύ της υφής και της στάσης του σώματος της τσάντας.
Το ύφασμα μεταφέρεται στα εργαστήρια στην πόλη της Αθήνας όπου είναι προσεκτικά κομμένο και ραμμένο στις τσάντες.
Οι τσάντες el. σχεδιάζονται για να ταιριάζουν στις ανάγκες της κανονικής ημέρας εργασίας, αλλά και για μια βραδινή έξοδο ή μια χαλαρωτική μέρα στην παραλία.

Η εικόνα του brand είναι εύκολο να αναγνωριστεί εξαιτίας του βασικού μοτίβου του Μαιάνδρου, το οποίο κάνει τα προϊόντα αποκλειστικά στον πελάτη και διαφορετικά απέναντι σε οποιονδήποτε άλλο. Το μοτίβο επιτρέπει να δημιουργούνται διαφορετικές παραλλαγές χρωμάτων και υφασμάτων που αλλάζουν κατά τη διάρκεια των εποχών και επιτρέπει επίσης να διατηρείται η ίδια ταυτότητα μάρκας με τον πελάτη, καθώς παραμένει αναγνωρίσιμος.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”, για δύο ολόκληρες ημέρες, Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Spread the news & Join us xxx ⭐

error: Content is protected !!