ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To «Τhe Hellenic Initiative» αγκαλιάζει την “Ελπίδα”!

Ένα ακόμα βήμα στενότερης συνεργασίας με στόχο τη δημιουργία μίας γέφυρας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Έλληνες της Διασποράς πραγματοποιήθηκε, με την χθεσινή επίσκεψη των εκπροσώπων του «Τhe Hellenic Initiative» στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του «The Hellenic Initiative», κύριο George P. Stamas, και τη σύζυγό του Georgia, οι οποίοι επισκέπτονται τη Μονάδα για δεύτερη φορά, καθώς και τον Πρόεδρο του «The Hellenic Initiative» της Αυστραλίας, κύριο Nicholas Pappas, και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «The Hellenic Initiative» Αυστραλίας, κύριο Nick Mitaros.
Η κυρία Βαρδινογιάννη τούς ενημέρωσε αναλυτικά για τη δράση και το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και για τα άμεσα σχέδια του Συλλόγου για συνεργασία με τον απόδημο ελληνισμό.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του «The Hellenic Initiative», κύριο George P. Stamas και τη σύζυγό του Georgia

«Όλοι εμείς οι Έλληνες της Διασποράς θέλουμε να δώσουμε πίσω στην χώρα μας. Θέλουμε να οργανώσουμε τους Έλληνες της Διασποράς, με έναν τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει και χρειαζόμαστε φορείς όπως είναι η «ΕΛΠΙΔΑ» για να μπορέσουμε να προσφέρουμε. Βοηθήστε μας να οργανώσουμε τους Έλληνες της Διασποράς. Έχει έρθει η ώρα. Αν δεν το κάνουμε τώρα, πότε θα το κάνουμε; Αν δεν το κάνουμε εμείς μαζί, ποιος θα το κάνει;», είπε παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Τhe Hellenic Initiative» κύριος George P. Stamas.
«Εμείς φύγαμε από την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα δεν έφυγε από εμάς», είπε, ιδιαίτερα συγκινημένος, ο Πρόεδρος του «Τhe Hellenic Initiative» της Αυστραλίας, κύριος Nicholas Papas.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Πρόεδρο του «The Hellenic Initiative» της Αυστραλίας, κύριο Nicholas Pappas

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν και στους κυρίους Nick Mitaros, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «The Hellenic Initiative» Αυστραλίας και τον Bill Papastergiadis, Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας της Μελβούρνης, καθώς και στους εκπροσώπους του «The Hellenic Initiative» κυρίους Μιχάλη Πρίντζο, Mark Arey και Peter Poulos.

Ο Πρόεδρος του «The Hellenic Initiative» της Αυστραλίας, κύριος Nicholas Pappas, τοποθετεί το αστέρι του «The Hellenic Initiative Australia» στον Τοίχο των Αστεριών της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τους εκπροσώπους του «Τhe Hellenic Initiative»

Αμέσως μετά, ακολούθησε η τοποθέτηση των αστεριών του «Τhe Hellenic Initiative» και του «The Hellenic Initiative Australia» στον Τοίχο των Αστεριών της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ως επισφράγισμα της γέφυρας συνεργασίας που δημιουργείται ανάμεσα στους Συλλόγους «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με την ελληνική ομογένεια.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!