ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το The Εuphoria Concept στο The Pop Up Project στο Μουσείο Γουλανδρή!

Το brand The Εuphoria Concept παρουσιάζει την δεύτερη συλλογή του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 με χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια και τσάντες που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα.
Η καινούρια συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη φύση και το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι. Έντονα χρώματα, πολύχρωμες πέτρες , κεντημένα λουλούδια, κοχύλια! Στοιχεία που μας ταξιδεύουν στην όμορφη Ελλάδα, δοσμένα μέσα από μια κομψή ματιά, ακριβώς όπως επιτάσσει ο τρόπος ζωής της σύγχρονης γυναίκας.

 

Τα σανδάλια και οι τσάντες απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που ζουν έναν έντονο, πολυάσχολο τρόπο ζωής και ψάχνουν να βρουν μικρές δόσεις ευφορίας στην καθημερινότητά τους. Στη πόλη ή στο νησί, στη δουλειά ή στις διακοπές, το moto είναι ένα: «ζήστε με ευφορία!» Το concept ολοκληρώνεται με ένα πολύ όμορφο κουτί για την παραλαβή των σανδαλιών ή του clutchbag .

 

Οnline θα τα βρείτε στο www.theuphoriaconcept.com, ενώ ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο μεγάλο καλοκαιρινό The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, Λεβίδου 13, Κηφισιά!
Spread the news & Join us xxx

error: Content is protected !!