ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To shopping για τα σπίτια της καρδιάς μας που έχουν φωλιάσει οι καλύτερες αναμνήσεις της ζωής μας!

Να μυρίσει το σπίτι “ήλιο”, να βγάλουμε τα βαριά παπλώματα και να του φορέσουμε τα αιθέρια και τα λινά. Τα βαμβακερά και τα πικέ. Τα ολοκαίνουργια λευκά του.

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου. Λίγο πριν το Πάσχα, λίγο μετά. Που ανοίγουμε ξανά τα σπίτια της καρδιάς μας, πατρογονικά στα χωριά, εξοχικά στα νησιά, τα σπίτια που σε κάθε τους σπιθαμή έχουν φωλιάσει οι καλύτερες αναμνήσεις της ζωής μας, οι πιο ηλιόλουστες μας στιγμές. Εφηβικά καλοκαίρια και ανακουφιστικές αγκαλιές. Ναι, αυτή η εποχή του χρόνου είναι, που ανοίγουμε διάπλατα τις κουρτίνες, να βγει η υγρασία της βαρυχειμωνιάς και να μπει μέσα ολάκερο το καλοκαίρι. Να μυρίσει το σπίτι “ήλιο”, να βγάλουμε τα βαριά παπλώματα και να του φορέσουμε τα αιθέρια και τα λινά. Τα βαμβακερά και τα πικέ. Τα ολοκαίνουργια λευκά του.

Να βγούνε τα μάλλινα χαλιά, να στρώσουμε τις ψάθες και τις μεγάλες καλαθούνες. Εκεί που θα φυλάξουμε μάσκες και βατραχοπέδιλα, τις πετσέτες για τη θάλασσα και τα αντηλιακά.

Λίγο πριν χωρέσουμε όσο καλοκαίρι διψάει η καρδιά μας, θα ανοίξουμε και ένα φρέσκο diffuser. Και τα bamboo sticks τους θα ποτιστούν με τα αρώματα της θάλασσας, του neroli και του βασιλικού.

Ναι, γυρνώντας από το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ήρθα στο ολοκαίνουργιο κατάστημα της Nef-Nef στον 1ο όροφο του Golden Hall για να προμηθευτώ όλα τα παραπάνω!

Η NEF-NEF Homeware είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου Ελληνικές Εταιρίες με λευκά είδη, όλα πιστοποιημένα με “ΟekotexStandard 100” που δηλώνει τον οικολογικό τους χαρακτήρα, την ποιότητα και την ασφάλεια τους για τους καταναλωτές.

Στο νέο κατάστημα στο Golden Hall βρήκα ολοκληρωμένες συλλογές σε λευκά είδη και προϊόντα χρήσης και διακόσμησης σπιτιού, εμπνευσμένες δημιουργίες, φιλικές στον άνθρωπο και το περιβάλλον, που εκφράζουν τις τάσεις στη μόδα και το design, σε μοντέρνα όσο και σε κλασσικά σχέδια.

Αγαπάω πολύ τα γήινα χρώματα, τις μίνιμαλ γραμμές, τις μονοχρωμίες και τα υφάσματα από καθαρό βαμβάκι και καλό λινό. Και τα βρίσκω όλα εδώ, σε αυτό το υπέροχο κατάστημα της Nef-Nef.

I’m all the places in which I’ve left my heart!

error: Content is protected !!