ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Roof Garden της “Μεγάλης Βρεταννίας” λειτουργεί και πάλι!

Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια, βλέπω την ειδοποίηση στο Instagram το φωτογραφικό στιγμιότυπο αγκαλιά με την Ελμίνα, στο Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, στο ίδιο πλάνο με το Ελληνικό Κοινοβούλιο και την φωτισμένη Ακρόπολη. “Σαν σήμερα, και όχι μόνο και άπειρες άλλες μαγικές βραδιές” χαμογελάω καθώς σκέφτομαι πως το συγκεκριμένο εστιατόριο του πιο αριστοκρατικού ξενοδοχείου της Αθήνας, μαζί με το Tudor Hall του King George, αποτελούσαν και πάντα θα αποτελούν τα δύο πιο αγαπημένα εστιατόρια που γιορτάζει η οικογένεια μας κάθε βραδιά που αξίζει να γιορταστεί.
“Από την ώρα που αναγγέλθηκε το άνοιγμα της εστίασης, η αδημονία των πιστών φίλων του εστιατορίου GB Roof Garden είναι εντυπωσιακή αλλά και συγκινητική. Με ενθουσιώδη τηλεφωνήματα εκδηλώνουν τη χαρά τους που το αγαπημένο τους στέκι θα τους υποδεχθεί και πάλι για να τους προσφέρει γευστικές απολαύσεις στο ωραιότερο σημείο της Αθήνας με τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης” μου λέει τώρα σε video call η Χριστίνα Παπαθανασίου, αγαπημένη φίλη και Director of Public Relations των δύο εμβληματικών ξενοδοχείων του Συντάγματος.

Η ταλαντούχα ομάδα του GB Roof Garden από τη δική της πλευρά με ζήλο και ενθουσιασμό ετοιμάζεται. Ο αγαπημένος Executive Chef των Αθηναίων, Αστέριος Κουστούδης ήδη εμπνέεται νέες ιδέες για το menu. Αν και μας κρατάει επτασφράγιστα τα μυστικά του, σίγουρα ετοιμάζει εκπλήξεις θαυμαστές. Όλοι οι εργαζόμενοι με ένα πλατύ χαμόγελο χαράς και ικανοποίησης επιστρέφουν επιτέλους στον χώρο εργασίας τους που τόσο τους έλειψε και δεν βλέπουν την ώρα να προσφέρουν τις γνωστές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους εκλεκτούς επισκέπτες. Με μία πρόσθετη όμως φροντίδα: την εφαρμογή με αυστηρότητα και σχολαστικότητα όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία.

Ήδη οι κρατήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αποδεικνύουν ότι το GB Roof Garden έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του leader στην εστίαση της Αθήνας για όσους αναζητούν ποιοτικές και εκλεπτυσμένες γεύσεις σε ένα πολιτισμένο και υψηλής αισθητικής περιβάλλον με την Ακρόπολη «πιάτο».

Οι μαγικές ελληνικές καλοκαιρινές βραδιές είναι μπροστά μας, και περιμένουμε να τις απολαύσουμε ξανά! Can’t wait… xxx

error: Content is protected !!