Το πολυτελές coffee table book “Οpera Tables” του Γιώργου Ντάβλα στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”!

25/05/2021 • THE POP UP PROJECT

Ο “Mr.PR” Γιώργος Nτάβλας, ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο των δημοσίων σχέσεων και λάτρης της καλαισθησίας ταξίδεψε σε 33 πόλεις του κόσμου και συνδύασε την κλασική μουσική με το Art de la table.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι το εύγλωττο “Οpera Tables” αφού το θέμα της κάθε όπερας δίνει και στο συγγραφέα του το κεντρικό θέμα της διακόσμησης.

Το coffee table book “Οpera Tables” που για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο Μόντε Κάρλο στις αρχές του Μαΐου, στα κείμενά του κρύβει την ιστορία της κάθε όπερας στη γλώσσα που αυτή έχει αποδοθεί. Στις σελίδες του βιβλίου ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να δει θεατρικά θεματικά τραπέζια με αναφορές σε 90 όπερες σε 33 διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Sneak peek από τις πανέμορφες εικόνες που θα βρείτε στις σελίδες του “Οpera Tables”.

Ξεφυλλίζοντας το πολυσέλιδο άλμπουμ απολαμβάνεις τη μαγεία που κρύβεται πίσω από τις νότες της παγκόσμιας λυρικής σκηνής και τις εμπνευσμένες προτάσεις για την διακόσμηση του τραπεζιού ενός ιδιαίτερου καλέσματος.

Η Άννα Βίσση με το βιβλίο “Οpera Tables” του Γιώργου Ντάβλα στο Μονακό.

Οι πρώτες κυρίες που παρέλαβαν το πολυτελές coffee table book του Γιώργου Ντάβλα, είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση, η Έλσα Αναστασιάδη και η Μαρίνα Βερνίκου.

Η Άννα Βίσση, η Έλσα Αναστασιάδη και η Μαρίνα Βερνίκου με το βιβλίο “Οpera Tables”

Ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να δει χειρόγραφες επιστολές ανθρώπων της όπερας στον συγγραφέα αλλά και να διαβάσει προσωπικές εμπειρίες από τις εμφανίσεις σημαντικών καλλιτεχνών. Υπέροχα ταξίδια, μυθική μουσική, μαγευτική χώροι από παλάτια όπως αυτό της Σερβίας μέχρι το εκπληκτικό “Plaza Athénée” στο Παρίσι θα σας ταξιδέψουν και θα σας μαγέψουν μέσα από αυτό το πρωτότυπο και τρομερά καλαίσθητο βιβλίο!

Η Άννα Βίσση με το βιβλίο “Οpera Tables” του Γιώργου Ντάβλα στο Μονακό.

To πολυτελές coffee table book του Γιώργου Ντάβλα “Οpera Tables” , μπορείτε να το βρείτε σε ειδική τιμή για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Make- A -Wish (Κάνε Μία Ευχή Ελλάδος), στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”, την Παρασκευή 11 & το Σάββατο 12 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στη Κηφισιά.
Είσοδος Ελεύθερη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons