ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το πιο “έξυπνο” gadget του σπιτιού μου που καθαρίζει & απολυμαίνει με ασφάλεια!

Όταν σου μίλησα για το Enozo μέσα από το Instagram μου, περίμενα πως θα ενθουσιαστείς όσο και εγώ, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν περίμενα πως είκοσι ημέρες μετά, ακόμα θα δεχόμουν τη μία ερώτηση μετά από την άλλη για το “πανέξυπνο” αυτό gadget που χρησιμοποιούμε όλοι στην οικογένεια πλέον, ενδεχομένως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο.

Ο καθαρισμός δε χρειάζεται να είναι πολύπλοκος. Το Enozo σας απαλλάσει από χρονοβόρες και δύσκολες διαδικασίες καθαρισμού, παρέχοντας στο χρήστη άμεση δράση καθαρισμού & απολύμανσης κατά την εφαρμογή.

Με μία έφηβη δεκατεσσάρων χρονών και ένα κουτάβι τεσσάρων μηνών, που η μία κάθε απόγευμα επιστρέφει από το σχολείο και από το τερέν του τένις και η άλλη από το παιγνίδι σε κάθε -μα κάθε- λακκούβα των πάρκων της Φιλοθέης, μόνο τη δύναμη του όζοντος μπορώ να εμπιστευτώ για την απόλυτη καθαριότητα και την απολύμανση στο σπίτι. Το γεγονός πως το μόνο που απαιτεί είναι νερό βρύσης, κάνει το Εnozo το πιο “έξυπνο” gadget από μία σειρά από πανέξυπνα gadgets που διαθέτει αυτό το σπίτι.

Χρησιμοποιώντας το Enozo εξουδετερώνετε το 99,9% των μικροβίων & βακτηρίων σε μόλις 30″ δευτερόλεπτα, απολυμαίνοτας έτσι κάθε επιφάνεια που ψεκάζετε. Η δράση του Enozo είναι εντελώς φυσική χρησιμοποιώντας μόνο νερό βρύσης, χωρίς τη χρήση χημικών πρόσθετων ή αρωματικών ουσιών.

Ναι, το Enozo Home διαθέτει μια πρωτοποριακή τεχνολογία, η οποία μετατρέπει το νερό σε όζον (Ο3) τη στιγμή του ψεκασμού. Tataahh!!!! Χρειάζονται μόλις 30’’ για να δράσει! Συγκεκριμένα, δημιουργεί υδατικό όζον μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται Active Diamond Electrolytic Process Technology (ADEPT), επιτρέποντας του να καθαρίζει και να απολυμαίνει αποτελεσματικά οποιαδήποτε επιφάνεια και συσκευή του σπιτιού, λεκέδες αλλά και να δράσει και ως φυσικό αποσμητικό, στην κουζίνα, το μπάνιο και τα δωμάτια. Καθαρίζει με ασφάλεια τις συσκευασίες, τα αντικείμενα ακόμα και τα ωμά τρόφιμα, χωρίς επιβλαβή χημικά, ενώ με το Enozo Home απολαμβάνω έναν καθαρό χώρο, μένοντας ήσυχη πως η Ελμίνα και η Troufa μένουν απολύτως ασφαλείς από βλαβερές χημικές ουσίες, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουμε το περιβάλλον!

Χρησιμοποιώντας το Enozo, ελαχιστοποιείτε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα, καθώς δε χρειάζεται να χρησιμοποιείτε επιπλέον χημικά καθαριστικά – αρωματικά που επιβαρύνουν το περιβάλλον μας.

Γεμίστε μόνο με νερό βρύσης, Ψεκάστε με το Enozo, Σκουπίστε την επιφάνεια, Έχετε καθαρίσει και απολυμάνει επιτυχώς! Love it!!!

error: Content is protected !!