ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το πάρτι του YSL Beauty Club!

Μετά το Λονδίνο, το Los Angeles, το Παρίσι και το Βερολίνο, η Αθήνα υποδέχτηκε στο κέντρο της πόλης για δεύτερη φορά το YSL BEAUTY CLUB, για να γιορτάσεο την ομορφιά. Μια βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη στην πιο ανατρεπτική Παριζιάνικη υπογραφή ομορφιάς και αυτή τη φορά fueled by Sephora. Τη βραδιά έντυσε και απογείωσε η γνωστή μουσική παραγωγός και DJ Όλγα Κουκλάκη. Στους διαφορετικούς χώρους του YSL BEAUTY CLUB, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το best seller άρωμα Black Opium, το εμβληματικό στυλό λάμψης Touche Éclat και το concealer Touche Éclat High Cover που χάρισαν φως στο event και τέλος την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων για τα χείλη.

Θάλεια Καραφυλλίδου

Τζώρτζια Βαϊνά , Ελένη Βουλγαράκη, Γωγώ Φαρμάκη, Ραμόνα Βλαντή , Ιλένια Ουίλιαμς

Μαρίνα Κουταρέλλη & Νάσια Βασιλοπούλου

Anita Brand

Στο κέντρο του club πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα vending & clow machines, τα οποία γέμισαν με YSL Beauty δώρα τους καλεσμένους, ενώ στα arcade installations οι YSL Make Up Experts δημιούργησαν ανατρεπτικά μακιγιάζ.

Δημήτρης Τσακούμης Ηρώ Καλέμη

Λάκης Γαβαλάς

Χριστιάννα Γαργαροπούλου, Υβόννη Ντόστα, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Νικόλ Μαργέτη, Πασχάλης Καρατζέτζος (Υπεύθυνος επικοινωνίας YSL Beauty)

Πασχάλης Κατατζέτζος (Υπεύθυνος επικοινωνίας YSL Beauty Βάλια Ζαμπάρα, Τάσος Μπιμπισίδης

Αναστασία Περράκη

Κάτια Δέδε

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!