ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το πάρτι της Νίκης Καποπούλου για τους σκοπούς του Make a Wish 2040!

Μια δυναμική πρωτοβουλία που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, πήρε η Νίκη Καποπούλου ως wishmaker partner του Make a Wish Ελλάδος. Η δημιουργός του The Art Dose διοργάνωσε ένα πάρτι στο bar restaurant Woo Woo στο Κολωνάκι, ώστε να συμβάλλει στην υλοποίηση της ευχής της πεντάχρονης Ιωάννας που πάσχει από κυστική ίνωση και θέλει να επισκεφθεί την Disneyland.

ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ MAKE A WISH, ΣΙΣΥ ΦΕΙΔΑ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ MAKE A WISH 2040, ΥΒΕΤ ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ MAKE A WISH

Η γιορτή αυτή ήταν και η πρώτη εκδήλωση για τη δημιουργία του Make o Wish 2040, ένα όραμα της Νίκης Καποπούλου, για μια νέα ομάδα που θα υποστηρίζει το Make a Wish και θα αποτελείται από νέα δυναμικά μέλη. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δημιουργήθηκε στην κυριολεξία το αδιαχώρητο, ενώ ανάρπαστοι έγιναν και οι λαχνοί της πλούσιας σε δώρα λαχειοφόρου αγοράς, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της βραδιάς.

ΝΑΝΤΙΑ ΙΓΓΛΕΣΗ, ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Όπως επεσήμανε η εμπνεύστρια της ιδέας Νίκη Καποπούλου, «όταν γνώρισα το Μake a Wish, αγάπησα τον τρόπο δράσης του, αλλά θέλησα να δώσω μια νέα πνοή στην έννοια της φιλανθρωπίας. Για να το φέρω ακόμα πιο κοντά μου αποφάσισα να ιδρύσω μια ομάδα το Make a Wish 2040, που θα αποτελείται από νέους ανθρώπους, ώστε να υλοποιούνται όλο και περισσότερες ευχές παιδιών. Στόχος είναι να ευαισθητοποιήσω όσο πιο πολλούς φίλους μπορώ, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία, το πάρτυ με τον καλούς σκοπούς του Make a Wish 2040.»

ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΣΕΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΚΑΚΗ, ΑΝΕΣΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΤΤΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΛΟΥ ΛΑΡΣΙΝΟΥ

ΟΙ DUO VIOLINS ΜΕ ΤΟΝ DOMINO

ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΤΑΛΟΥΜΗΣ

ΒΑΣΩ ΦΕΙΔΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΙΔΑΚΗΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟΝΥ ΤΑΚΗΣ, ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

Η βραδιά γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία, ώστε μπήκαν οι βάσεις για να υλοποιηθούν πολλές ευχές παιδιών, μέσα από ανάλογες βραδιές που θα έχουν την σφραγίδα της Νίκης Καποπούλου και του Make a Wish Ελλάδος, που αποκτά τώρα και το δυναμικό του αδελφάκι το Make a Wish 2040.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!