ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Olga Loves Jewels στο The Pop Up Project “Resort”!

To www.olgalovesjewels.com και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Όλγα Κανδαράκη παρουσιάζουν τις ολοκαίνουριες συλλογές τους για πρώτη φορά στο The Pop Up Project “Resort”, μιας και πρόκειται για δημιουργίες απόλυτα εμπνευσμένες από το Ελληνικό Καλοκαίρι!!


Συλλογές όπως το “No Evil Eye” με τα πρωτότυπα μάτια της σχεδιάστριας, η “Harmony” εμπνευσμένη από την “Ιερή γεωμετρία” και τα Mandala Flowers που συμβολίζουν το σύμπαν, την ολότητα και την αρμονία, και η “Greek Goddess” που παντρεύει την ελληνική μυθολογία με τη λαογραφική παράδοση, αλλά και πολλές ακόμα συλλογές κοσμημάτων από ασήμι925, ορείχαλκο και χρυσό Κ9, θα συνοδέψουν τς καλύτερες καλοκαιρινές στιγμές μας. Όμως, στο www.kandarakiolga.eu θα βρείτε τους πιο ιδιαίτερους βαπτιστικούς καθώς και πολλές προτάσεις για τα πιο πρωτότυπα customized κοσμήματα σχεδιασμένα κατόπιν παραγγελίας από τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Όλγα Κανδαράκη.


Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Resort”, την Παρασκευή 31 Μαΐου και το Σάββατο 1η Ιουνίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20.00′ στην The Blender Gallery, Ζησιμοπούλου 4, στην Γλυφάδα! Σας περιμένουμε στο πρώτο κονσεπτικό Pop Up Project, με τις καλύτερες Beach Wear συλλογές των αγαπημένων μας σχεδιαστών, για να υποδεχθούμε τον Ιούνιο με όλα όσα ονειρευόμαστε για την βαλίτσα των διακοπών!

error: Content is protected !!