ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tο Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης» θα γεμίσει Άγιους Βασίληδες!

Ο πιο διασκεδαστικός, χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου της Αθήνας, το Santa Run, επιστρέφει στο Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης» για να προσφέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους! Σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η 8η κατά σειρά διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στις 11:00 το πρωί!

Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την Πύλη Α στο O.A.K.A Σπύρος Λούης, θα πραγματοποιηθεί μια συμβολική διαδρομή 2 χιλιομέτρων, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν, να διασκεδάσουν και να μπουν για τα καλά στο εορταστικό κλίμα της εποχής, ντυμένοι Αγ. Βασίληδες. Το Santa Run έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας κοινωνικός θεσμός, με παράλληλο στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωφελών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

It’s good to know: Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ για ενήλικες και παιδιά -όπου περιλαμβάνεται η στολή του Άι Βασίλη-,  ενώ οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα Holmes Place Clubs.

error: Content is protected !!