ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tο Museum of Ιllusions Athens μας μυεί στη μαγεία των ψευδαισθήσεων ανακαλύπτοντας τις ευχές των παιδιών του Make-A-Wish!

Στηρίζοντας τη μαγική συνεργασία του Museum of Illusions Athens και του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος), λαμπεροί καλεσμένοι βρέθηκαν στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα και επιβεβαίωσαν με την παρουσία τους πως μια ευχή είναι μαγική, καθώς έχει θεραπευτική δύναμη για τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Φαίη Σκορδά

Από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου μέρος των πωλήσεων των εισιτηρίων και συγκεκριμένων προϊόντων από το κατάστημα του Μουσείου, που φέρουν το key visual της ενέργειας, θα δοθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) για να εκπληρωθούν ευχές παιδιών του Οργανισμού.
Οι προσκεκλημένοι περιηγήθηκαν στο χώρο του Μουσείου, που ήταν γεμάτο πραγματικές ευχές παιδιών, κι έζησαν μια συναρπαστική βιωματική και ψυχαγωγική εμπειρία μέσα από μια σειρά μοναδικών οπτικών και διαδραστικών ψευδαισθήσεων.

Μίλτος Καμπουρίδης, Σάκης Τανιμανίδης

Δημήτρης Ταταράκης

Η Φαίη Σκορδά, πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) βρέθηκε εκεί για να στηρίξει αυτή τη μαγική συνεργασία

Αυτές τις γιορτές, το Museum of Ιllusions Athens προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν, να ζήσουν στιγμές διασκέδασης και παράλληλα να ενισχύσουν το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) με την αγορά εισιτηρίων και επιλεγμένων προϊόντων από το κατάστημα του Μουσείου.

error: Content is protected !!