ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Montblanc de la Culture Arts Patronage Award τιμά το πρόγραμμα Σύγχρονης Τέχνης Phenomenon!

Η απονομή του βραβείου Montblanc de la Culture Arts Patronage πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας το έργο και τη συνεισφορά στη σύγχρονη τέχνη, των Ιορδάνη Κερενίδη και Piergiorgio Pepe. Για 27η συνεχή χρονιά, το ίδρυμα Montblanc de la Culture αναγνωρίζει και επιβραβεύει το έργο και τη συνεισφορά προσωπικοτήτων ή ιδρυμάτων που δρούν στο χώρο της σύγχρονης τέχνης σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα βραβεύεται για τρίτη φορά. Στη φετινή, τρίτη ελληνική διοργάνωση, οι Ιορδάνης Κερενίδης και Piergiorgio Pepe, τιμήθηκαν για το πρόγραμμα σύγχρονης τέχνης Phenomenon που πραγματοποιείται κάθε δεύτερο χρόνο στην Ανάφη.

TILL FELLRATH ( Co-Chairmen of Montblanc Cultural Foundation), ΤΙΜΟΣ ΤΖΑΝΝΕΣ, ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΕΡΕΝΙΔΗΣ, PIER GIORGIO PEPE, SAM BARDAOUIL

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει φιλοξενία καλλιτεχνών, διοργάνωση διαλέξεων, προβολή video, performances και κλείνει με μία εικαστική έκθεση σε διάφορα μέρη του νησιού.

FRANCK JUHEL(President Montblanc Middle East, India, Africa), SAM BARDAOUIL, ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΕΡΕΝΙΔΗΣ, PIER GIORGIO PEPE, Till Fellrath ( Co-Chairmen of Montblanc Cultural Foundation)

Ο Franck Juhel, Πρόεδρος της Montblanc Middle East, Ινδίας και Αφρικής, μαζί με τους Προέδρους του Πολιτιστικού Ιδρύματος Montblanc Sam Bardaouil και Till Fellrath τίμησαν τους βραβευθέντες σε μια τελετή απονομής του βραβείου στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα, σε μία τελετή που παρακολούθησε κοινό από την ελληνική σκηνή της σύγχρονης τέχνης, προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού, ο εδώ και πολλά χρόνια συνεργάτης και αντιπρόσωπος της Montblanc Τζάννες ΑΕ / Τίμος Τζάννες, και εκπρόσωποι του Tύπου.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΜΗΤΣΙΟΥ

ΑΝΝΑ ΚΑΦΕΤΣΗ

ΤΙΜΟΣ ΤΖΑΝΝΝΕΣ, ΠΕΓΚΥ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ

ΤΑΚΗΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ, ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ, XAΪK ΚΟΥΡΝΤ

ΟΛΓΑ ΜΙΣΙΡΙΩΤΗ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΑΣ, ΡΩΞΑΝΗ ΜΠΕΗ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΒΑΦΕΙΑ

Credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!