ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι με την Άννα Βίσση που θα ταξιδέψει την Πάτρα και το καρναβάλι της σε όλη την Ελλάδα!

Τo καρναβάλι της Πάτρας για τρίτη συνεχή χρονιά αναστέλλει τις επίσημες εκδηλώσεις του όπως τις παρελάσεις και την τελετή λήξης, λόγω της πανδημίας. Και αυτό είναι κάτι, αναμφίβολα θλιβερό για τους πολίτες της Πάτρας αλλά και την τοπική οικονομία.

Υπάρχει όμως ένας άνθρωπος που φαίνεται πως παίρνει πάνω του την υπόθεση «καρναβάλι» και φρόντισε να αποδείξει πως το καρναβάλι στην Πάτρα όχι μόνο δεν «πεθαίνει», αλλά περιμένει το τέλος της υγειονομικής περιπέτειας για να αναδείξει τη δυναμική του και μάλιστα, πιο έντονη από ποτέ. Και το… καλύτερο; Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι καν Πατρινός. Είναι ο Αγρινιώτης Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ένας νέος πολιτικός που δεν πιστεύει πως η τέχνη και η διασκέδαση, συνιστούν… πολυτέλεια. Αυτός που ενώ όλοι στην Πάτρα αγωνιούσαν για το καρναβάλι, αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν είχε γίνει ποτέ: Να κανονίσει με το MEGA ένα πολύωρο καρναβαλικό σόου που θα προβληθεί στο πλαίσιο της σειράς εκπομπών «Σπίτι με το MEGA» και μάλιστα, με την μία και μοναδική Άννα Βίσση!

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού ΠΔΕ, Νίκος Κοροβέσης.

Το μεγαλύτερο αποκριάτικο party με την Άννα Βίσση που θα ταξιδέψει την Πάτρα και το καρναβάλι της σε όλη την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο!

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο ιστορικό θέατρο «Απόλλων», (έργο του Τσίλερ και αντίγραφο της Σκάλας του Μιλάνο) που μετατράπηκε στο απόλυτο σκηνικό για μία μεγάλη αποκριάτικη γιορτή με τη συμμετοχή δεκάδων καρναβαλιστών της Πάτρας, που διασκέδασαν με τη ψυχή τους και έκαναν την απόλυτη Ελληνίδα σταρ να αισθανθεί μέρος της γιορτής και να τα δώσει όλα επί σκηνής, αποδεικνύοντας πως η Πάτρα ήταν και θα παραμείνει η πρωτεύουσα της ελληνικής αποκριάς. Το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα το δούμε στους δέκτες μας το βράδυ του Σαββάτου, 5 Μαρτίου.

error: Content is protected !!