ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το μεγάλο “ευχαριστώ” του Σωματείου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Κλέλια Χατζηιωάννου!

“Επειδή, πάνω από όλα, η προσφορά της δεν είναι μόνο υλική, αλλά και ανθρώπινη και βγαίνει βαθιά μέσα από την ψυχή της”, όπως χαρακτηριστικά και άκρως συγκινημένος τόνισε ο Πρόεδρος του Σωματείου, Κώστας Γιαννόπουλος, το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βράβευσε την Κλέλια Χατζηιωάννου,  για τη πολύτιμη και έμπρακτη υποστήριξη της, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Μέγαρο Μουσικής, για τα 25 χρόνια από την ίδρυση του.

ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΤΟΡΑ ΠΑΛΛΗ

ΟΙ Κ.Κ. ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ, ΠτΔ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΡΙΛΑΣ

ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΠτΔ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»)

Η κυρία Χατζηιωάννου, η οποία έχει διαθέσει έως σήμερα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» €600.000,  παρέλαβε το βραβείο φανερά συγκινημένη τονίζοντας στον ευχαριστήριο λόγο της το σπουδαίο έργο του Σωματείου.

ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Η ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΓΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΚΩΣΝΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

Αξίζει να σημειωθεί πως τον προηγούμενο μήνα, η Κλέλια Χατζηιωάννου κατέβαλλε €80.038  για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ του σωματείου για 6η  συνεχόμενη χρονιά.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΟΥΤΟΣ, ΝΤΟΡΑ ΠΑΛΛΗ, ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΡΙΛΑΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΡΙΛΑΣ, ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Τότε, ο πρόεδρος του οργανισμού την ευχαρίστησε από καρδιάς για την υποστήριξη και την συνεισφορά της, μιας που η γνωστή φιλάνθρωπος πληρώνει τον συγκεκριμένο φόρο από το 2015, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό να  πλησιάζει το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!