ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To launching του Ελληνικού Chapter του διεθνούς οργανισμού “Nations of Women, NOW”!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το επίσημο launching του Ελληνικού Chapter του διεθνούς οργανισμού “Nations of Women, NOW”, στην Ελλάδα, με παρουσία και ομιλίες αξιόλογων επαγγελματιών Γυναικών, που έχουν διακριθεί επαγγελματικά και ακαδημαϊκά σε διάφορους τομείς στο χώρο των επιχειρήσεων, επιστημών και κοινωνικής προσφοράς, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σκοπός του “Nations of Women, NOW” είναι η Επιμόρφωση και η Ενδυνάμωση των Γυναικών σαν βασικές Αξίες ζωής. Όταν οι γυναίκες νιώθουν ασφαλείς, και ζουν με ψυχική και σωματική υγεία, εν-συναίσθηση, επικοινωνία, ισορροπία και δημιουργικότητα, τότε φθάνουν σε υψηλό στάδιο προσωπικής εξέλιξης. Επίσης βιώνουν Αξίες Συναισθηματικής Νοημοσύνης – EQ, όπως τις ανέλυσε ο Dr. Daniel Goleman και να μετατραπούν σε “Leaders” και παραδείγματα ζωής για τη νέα γενιά. Είναι «Ευλογία» να έχουμε οργανισμούς όπως το “Nations of Women”, που στόχο έχουν να κτίσουν γέφυρες και να μοιράζονται γνώση και τρόπους επιτυχίες για τις Γυναίκες.

Το Introduction του Nations of Women στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στον χώρο του “The APIVITA Experience Store”, με πρωτοβουλία και οργάνωση της Ιλιάδα Ευαγγελία Κόρθα και με την παρουσία της Διεθνούς Προέδρου του NOW της Dr. Tina Alton. Ομιλήτριες της ημερίδας ήταν επαγγελματίες Γυναίκες των Επιχειρήσεων, όπως η Μαριάννα Δεβετζόγλου, των Τεχνών, η Δανάη Γιαννέλη και των Κοινωνικών Επιστημών – Ψυχολογίας, η Τζίνα Θανοπούλου.

Η Τζίνα Θανοπούλου, Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Παιδιών, Εφήβων Οικογένειας, Ζευγαριών, Ενηλίκων, Ψυχολογία Υγείας, Διατροφικές Διαταραχές, Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Εξειδίκευση στη Ψυχολογική υποστήριξη Μαθησιακών Δυσκολιών

Η κυρία Τζίνα Θανοπούλου ανέλυσε την χρησιμότητα της Συναισθηματικής Νοημοσύνης όπως εκφράζεται από Γυναίκες Επιστήμονες και μίλησε για το κτίσιμο EQ αξιών, όπως: Ανθεκτικότητας, Επικοινωνίας, Ευελιξίας, Εν-συναίσθησης, Δύναμης και Δημιουργία. Επίσης μίλησε για το έργο της Dr. Brene Brown συγγραφέως των best sellers “Dare to Lead”, “The Power of Vulnerability”, “Daring to be Yourself”, “Gifts of Imperfection”, “Rising Strong”, “Big Magic”, “The gifts of imperfect Parenting”. Η Dr. Brene Brown σε ομιλία της στο TeDX είχε 53 εκατομμύρια views για το «Δώρο της Ευαλωτότητας». Στο event του “Nations of Women” η Τζίνα Θανοπούλου μίλησε για τις αξίες που έχει παρουσιάσει η Dr. Brene Brown για την γυναικεία ενδυνάμωση, αυτοπεποίθηση, πρόοδο και επιτυχία.

Παρούσες ήταν πολλές καταξιωμένες επαγγελματίες στο χώρο των επιχειρήσεων, των τεχνών και των κοινωνικών επιστημών. Το μήνυμα που πέρασε στο τέλος της ημερίδας ήταν «ας ενωθούν όλες οι γυναίκες και ας υποστηρίξουν η μία την άλλη με σκοπό την Γυναικεία ενδυνάμωση, την υποστήριξη, την ισορροπία και την πρόοδο».

error: Content is protected !!