ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το λαμπερό re-opening της M·A·C Cosmetics στη Γλυφάδα!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το re-opening του καταστήματος M·A·C Cosmetics στη Γλυφάδα με ένα beauty event, προκειμένου το brand να μυήσει τους καλεσμένους στο συναρπαστικό κόσμο του μακιγιάζ!

Έλενα Γαλύφα

Πιο συγκεκριμένα, καταξιωμένες beauty editors και digital creators τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και γνώρισαν από κοντά το ανανεωμένο κατάστημα της M·A·C Cosmetics στη Γλυφάδα. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά την απόλυτη εμπειρία pampering και μακιγιάζ από τις makeup artists της M·A·C Cosmetics.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Μαρία Παπαγεωργίου

Παράλληλα, οι make-up lovers περιηγήθηκαν στον ανανεωμένο χώρο και ανακάλυψαν από κοντά την τεράστια ποικιλία εμβληματικών προϊόντων μακιγιάζ του brand.

Αλεξάνδρα Σπυριδιπούλου Global Senior Artist MAC Cosmetics, Κατερίνα Κιάσσου- Brand Manager – MAC Cosmetics, Bobbi Brown, Smashbox Balkans

Πέννυ Αγοραστού

Τζίνα Σμαριανάκη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το ρυθμό έδωσε η μοναδική ραδιοφωνική παραγωγός Νάγια Αποστόλου που κράτησε ζωντανό το vibe και την ατμόσφαιρα, προσδίδοντας τη δική της ξεχωριστή… νότα στην εκδήλωση!

Έλενα Γαλύφα

Νάγια Αποστόλου

Janna Sireac, Μαρία Παπαγεωργίου, Τζίνα Σμαριανάκη

Ευριπίδης Γουργουλίδης – Corporate & Brand Communications Manager, Estée Lauder Balkans, Στέλλα Μουγκαλιάν, Σύλβια Ιωάννου Senior Account Manager Outstand Communications

Αλεξία Κεφαλά

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!