Το Κορνέ στο The Pop Up Project: Jungle Bells!

04/12/2019 • THE POP UP PROJECT

Η ιστορία του Κορνέ ξεκινά με ένα δημιουργικό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που παρασκευάζει ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, χειροποίητα και πάντα φρέσκα, με τα πιο αγνά υλικά.
H πρωτοτυπία του Κορνέ έγκειται στην απόλυτη γεύση των γλυκών, σαν από παραμύθι.
Έμβλημα και σήμα κατατεθέν το «Κορνέ» το απαραίτητο και γοητευτικότερο σύνεργο ζαχαροπλαστικής, στην παρασκευή των γλυκών.

Το εργαστήριο διακοσμούν τα ίδια τα γλυκά, που περιμένουν τον αποδέκτη ενός πρωτόγνωρου αλλά και οικείου γευστικού road trip: μας ταξίδεψαν άθελά μας στην αθωότητα των παιδικών μας χρόνων. Το χέρι αυτόματα απλώνεται να δοκιμάσει μπισκοτένια μελομακάρονακια με έντονη την επίγευση θυμαρίσιου μελιού, μπουκίτσες χιονισμένων κουραμπιέδων που απελευθερώνουν τη γεύση καβουρδισμένων αμυγδάλων, με τη γλυκιά αίσθηση βουτύρου γάλακτος, όλα με το εξής domino effect, αν φας ένα τρως πολλά ακόμη. Το ΚΟΡΝΕ διαθέτει αγαπημένα υλικά που παίζουν με τον ουρανίσκο μας: αληθινή σοκολάτα, κρέμα σαντιγί από γάλα αγελάδας, καραμέλα, θυμαρίσιο μέλι, μεσογειακό καρύδι, αμύγδαλα Καβάλας, γαρύφαλλο και κανέλα.

Στο The Pop Up Project: Jungle Bells που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 & το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στη Κηφισιά, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε αλλά και να επιλέξουμε τα πιο φρέσκα Χριστουγεννιάτικα γλυκά από το αγαπημένο “Κορνέ” και τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές του! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons