ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Komee στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition!

Λαμπερά, ενυδατωμένα και υγιή μαλλιά. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που χαρίζει το νέο έλαιο μαλλιών Komee!

Το Komee είναι ένα premium, δερματολογικά ελεγμένο, vegan έλαιο μαλλιών όπου με βάση τη φαρμακευτική επιστήμη και τη βοτανολογία, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο επιλεγμένα φυσικά αλλά και τροπικά έλαια, βιταμίνες και λιπαρά οξέα προσφέροντας βαθιά και ουσιαστική θρέψη της τρίχας.

Η σύνθεσή του σε συνδυασμό με το διεθνώς αναγνωρισμένο συνδυασμό ελαίων Omega Plus, πλούσιο σε Ω λιπαρά οξέα, χαρίζουν στα μαλλιά ριζική ανανέωση, χωρίς φριζάρισμα.

Λίγες μόνο σταγόνες του ελαίου μαλλιών Komee, στις άκρες τόσο νωπών όσο και στεγνών μαλλιών, αρκούν για να επαναφέρουν τη φυσική ελαστικότητα, τη θρέψη και τη μεταξένια υφή που αναζητούσαν. Αυτή είναι η δεύσμευση του ελαίου μαλλιών Komee!

Σας περιμένουμε στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition, την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς. Σας περιμένουμε να επιλέξουμε όλοι μαζί τις ομορφότερες δημιουργίες της Άνοιξης και τα καλύτερα δώρα για αυτό το Πάσχα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!