Το King’s Theatre Wine bar μας παρέσυρε στην μαγεία του!

14/11/2019 • LIFESTYLE

Με ένα λαμπερό opening party άνοιξε κι επίσημα τις πόρτες του το ανανεωμένο King’s Theatre Wine bar στου Ψυρρή. Οι ιδιοκτήτες Κωνσταντίνος Τζώρτζης και Γιάννης Θάνος υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον μαγικό χώρο του ανακαινισμένου νεοκλασικού, στο κέντρο της πόλης. Με ένα εντυπωσιακό ντεκόρ, που παραπέμπει σε κάστρο,το King’s Theatre Wine bar συνδυάζει τη βασιλική πολυτέλεια των Βερσαλλιών με την αγνή κρητική παράδοση.

FOLLOW ME…

Ο χώρος -ένα κτίριο των αρχών του 20ου αιώνα– ανήκει στην Creta Wine Bar, που φέρνει κρασιά από το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο κι άλλες περιοχές της Κρήτης, έτσι στη wine list του περιλαμβάνει 40 ετικέτες αποκλειστικά από τον κρητικό αμπελώνα, ενώ από την Κρήτη είναι και όλα τα αλλαντικά και τα τυριά στις συνοδευτικές ποικιλίες.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Οι ιδιοκτήτες- οι οποίοι είναι και οι δημιουργοί του Little Kook- βρήκαν αυτό το ερειπωμένο οίκημα στην οδό Καραϊσκάκη και το ανακαίνισαν με τη δική τους δημιουργική έμπνευση και την βοήθεια του Μιχαήλ Τούρου που είχε την αρχιτεκτονική επίβλεψη.

Ο Kωνσταντίνος Τζώρτζης ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια αυτού του μοναδικού wine bar, που είναι γεμάτο από σπάνια αντικείμενα αξίας, ενώ πολλά από τα έπιπλα- αντίκες είναι από προσωπικές του συλλογές, άλλα τα ανακάλυψε σε παλαιοπωλεία και αντικερί, ενώ κάποια τα έχει κατασκευάσει με την ομάδα του.

ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ

ΦΑΝΗ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

ΤΖΩΝΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΑΝΑΤΣΗΣ ΙΛΕΑΝΑ ΚΥΡΚΙΛΗ

ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗΣ

ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ

ΓΩΓΩ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons