ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Καλοκαιρινό Δείπνο του Safe Water Sports!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Safe Water Sports διοργανώνει δείπνο στο Ecali Club  για τους φίλους, υποστηρικτές και χορηγούς του.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη του μη-κερδοσκοπικού σωματείου και συγκεκριμένα για την περαιτέρω επέκταση και ανάπτυξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, που πρόσφατα έλαβε και την σχετική έγκριση του υπουργείου Παιδείας. Να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 35.000 μαθητές ενημερώθηκαν και εκπαίδευτηκαν το 2017 από τις εκπαιδευτικές δράσεις του Οργανισμού σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα και τους εθελοντές του.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εκτενής ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει κατά την διάρκεια των τριών περίπου ετών από την ίδρυση του σωματείου καθώς και για τις δράσεις που έπονται. Επίσης θα γίνει ειδική παρουσίαση του μουσικού CD που υλοποίησε πρόσφατα ο Οργανισμός, στα πλαίσια των ενημερωτικών δράσεων που έχουν σαν στόχο τα παιδιά και τους νέους. Τα τραγούδια του CD ερμηνεύουν γνωστοί καλλιτέχνες (Παπαρίζου, Μουζουράκης, Τάμτα, Μπαλτατζή, Μπάμπαλη, Μαραντίνης, Κοντογεώργη) σε μουσική της Δέσποινας Σουγιούλ και στίχους του συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλου. Η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται από την ΜΙΝΟΣ – ΕΜΙ, η οποία μαζί με όλους τους συντελεστές συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην δράση αυτή.

Για περισσότερες πληροφορίες :

Safe Water Sports (κα. Ζωή Γαΐτη) T: +30 2108029428, e: infosafe@safewatersports.gr

error: Content is protected !!