ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tο καλοκαίρι της The Artians by Konstantina αντλεί έμπνευση από το μυστηριώδη μινωικό πολιτισμό!

ΟΚ, το brand The Artians by Konstantina αλλά και η σχεδιάστρια του Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου, δεν χρειάζονται συστάσεις για το κοινό του Fay’s Control. Οι δημιουργίες της είναι ταυτισμένες με τις περισσότερες εμφανίσεις μου, τα prints της απεικονίζουν τα ομορφότερα καλοκαίρια μου, ενώ κάθε φορά που με ρωτάτε για ένα φόρεμα μου, η απάντηση είναι το όνομα της δημιουργού με τα πιο εμπνευσμένα επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Και η συλλογή μου από τα αέρινα shirt dresses της, όλο και μεγαλώνει.


Η καλοκαιρινή συλλογή SS20 “DIKTI” του brand The Artians by Konstantina αντλεί έμπνευση από το μυστηριώδη και συναρπαστικό μινωικό πολιτισμό που αναπτύχθηκε στην Κρήτη μεταξύ 3000 και 1500 πΧ. Ιέρειες και γυναίκες σε κυρίαρχες θέσεις με εξουσία σε μια περίπλοκη κοινωνία, περισσότερο μητριαρχική, τυλιγμένες από περίτεχνα ενδύματα αποτέλεσαν το έναυσμα για τη δημιουργία της συλλογής που ονομάζεται DIKTI.

Το όνομα της το δανείζεται από την οροσειρά Δίκτη της Κρήτης, τόπο όπου σύμφωνα με τη μυθολογία γεννήθηκε ο Δίας ( Δίας-τίκτω).

Την χαρακτηρίζουν χρώματα έντονα όπως το κόκκινο και το αιγυπτιακό μπλε που εισήγαγαν οι μινωιτες από τους Αιγυπτίους και μοτίβα δανεισμένα και αποτυπωμένα με σύγχρονο τρόπο από την αρχιτεκτονική της Κνωσού, την αγγειοπλαστική και τις τοιχογραφίες της μινωικής Κρήτης.


Πρόκειται για μια συλλογή που, αποτίνει φόρο τιμής στην δυναμική και κυρίαρχη μινωίτισσα, και απευθύνεται σήμερα στη σύγχρονη γυναίκα που τολμά να ξεχωρίσει με τις επιλογές της.

Περιλαμβάνει φορέματα, πουκάμισα με μοναδική ραφή και λεπτομέρεια και ensembles που φέρουν τα exclusive και συλλεκτικά πλέον prints The Artians by Konstantina και διατίθεται σε επιλεγμένες boutiques στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και στο www.theartians.com, όπου μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας.

 

Για αυτό το καλοκαίρι ανυπομονώ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο!

error: Content is protected !!