ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Ίδρυμα Fulbright στην ιδιωτική λέσχη Salon de Bricolage!

Με επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ το κάλεσμα του Ιδρύματος Fulbright στην ιδιωτική λέσχη Salon de Bricolage. Σε συνεργασία με το Salon de Bricolage και υπό τον συντονισμό των ιστορικών τέχνης Άννας Χατζηνάσιου και Els Hanappe, το Ίδρυμα Fulbright προσκάλεσε τα μέλη της λέσχης αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους στο «Η Τέχνη Στηρίζει την Εκπαίδευση – Fulbright Alumni Art Series», μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Fulbright στο πλαίσιο της οποίας, εικαστικοί καλλιτέχνες που υπήρξαν υπότροφοι του Fulbright προσφέρουν έργα τους για την ενίσχυση του προγράμματος υποτροφιών του Ιδρύματος, αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό τον θεμελιώδη ρόλο της εκπαίδευσης. Η βραδιά συνοδεύτηκε από ζωντανή μουσική της νέας και πολλά υποσχόμενης Τέρης Βακιρτζόγλου, υπότροφος Fulbright, παρουσιάζοντας μερικές από τις συνθέσεις από το άλμπουμ Qualia με το trio της, Γιάννη Παπαδόπουλο και Κώστα Κωνσταντίνου. Τα μέλη του Salon de Bricolage ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα δίνοντας το δυναμικό παρών και υποστηρίζοντας αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία, ενώ απόλαυσαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

ΑΡΤΕΜΙΣ ΖΕΝΕΤΟΥ ( ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Fulbright ) ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ

ΑΡΤΕΜΙΣ ΖΕΝΕΤΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ FULBRIGHT, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ

ΑΝΤΥ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΟΥ ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΑΝΤΥ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΟΥ, ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΙΛΥΑ ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΥ, ΑΡΤΕΜΙΣ ΖΕΝΕΤΟΥ

ΙΛΥΑ ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΥ, ΑΡΤΕΜΙΣ ΖΕΝΕΤΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ

ΤΖΕΝΗ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ, ΙΛΥΑ ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΥ

ΤΖΕΝΗ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ, ΙΛΥΑ ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ

ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ ΣΜΠΩΚΟΥ ΕΥΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΙΝΤΖΟΣ ΕΛΙΝΑ ΠΡΙΝΤΖΟΥ

ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ ΣΜΠΩΚΟΥ, ΕΥΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΙΝΤΖΟΣ, ΕΛΙΝΑ ΠΡΙΝΤΖΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΕΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΤΟΣ

ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΕΝΤΟΥΡΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΟΥΡΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΤΟΣ

To Salon de Bricolage πέρα από την δυνατότητα διασκέδασης, αποτελεί ένα δημιουργικό πυρήνα σύγχρονης σκέψης και δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να συμμετέχουν σε σημαντικές διοργανώσεις.

xa11

xa12

xa12a

xa13

Στην έκθεση συμμετείχαν οι εξής καλλιτέχνες: Φώτης Φλεβοτόμος, Αντώνης Βολανάκης, Νικόλαος Βεντουράκης, Αντώνης Θεοδωρίδης, Φώτης Σαγώνας, Γεώργιος Τζινούδης, Έφη Χαλικοπούλου, Ηλίας Καφούρος, Γιώργης Γερόλυμπος, Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, Ελένη Μυλωνά, Ζάφος Ξαγοράρης, Δημήτρης Παπαϊωάννου & Μαριλένα Σταφυλίδου, Λάμπρος Παπανικολάτος.

error: Content is protected !!