ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Hard Rock Cafe στηρίζει τη μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε»

Το Hard Rock Cafe της Αθήνας, πιστό στη δέσμευσή του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ενισχύει το πολύτιμο έργο της μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε», που στόχο έχει την αξιοποίηση περισσευούμενου φαγητού για κοινωφελείς σκοπούς σε όλη την Ελλάδα.

Tο Hard Rock Cafe της Αθήνας, ακολουθώντας τις δεσμεύσεις της Hard Rock International για συνεισφορά στην Κοινωνία, στηρίζει έναν από τους συνεργαζόμενους φορείς του «Μπορούμε», το Ίδρυμα Γαλήνη στον Κεραμεικό, που καθημερινά προσφέρει 350 γεύματα σε οικογένειες με παιδιά, σε ηλικιωμένους και σε αστέγους. Πιο συγκεκριμένα, το Hard Rock της Αθήνας θα παρέχει τροφή σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη σε ένα από τα μεγαλύτερα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

12547539_171304599897361_392323785_n

Με motto “Love All – Serve All”, το Hard Rock έχει τη φιλανθρωπία στην καρδιά του από την ίδρυσή του. Για περισσότερα από 43 χρόνια, συμβάλλει στη δημιουργία ενός κόσμου με περισσότερη ασφάλεια και υγεία μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσεων. Χαρακτηριστική δράση είναι η σύμπραξη του Hard Rock με τον Οργανισμό WhyHunger, υποστηρίζοντας για 8η συνεχή χρονιά την εκστρατεία IMAGINE THERE’S NO HUNGER με στόχο την καταπολέμηση της παιδικής πείνας και φτώχιας, μέσω της βιώσιμης αγροτικής εκπαίδευσης και της διάθεσης θρεπτικών γευμάτων.

error: Content is protected !!