ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Γούρι της POLINA ELLIS για το 2023 εκφράζει τη δύναμη της σύνδεσης!

Εμπνευσμένη από τη διαδικασία συνάρμοσης των αρχαίων κιόνων και πιστή στη φιλοσοφία της ότι η δωρικότητα του απέριττου κρύβει τη μέγιστη δύναμη, η δημιουργός POLINA ELLIS ενώνει -με απόλυτα αφαιρετικό και συμβολικό τρόπο- λεπτές λωρίδες από ασήμι ή χρυσό με μία βίδα, δίνοντας έμφαση στο ενωτικό στοιχείο.
Μέσα από την τελευταία συλλογή της «SYNDESIS», γεννήθηκε και το γούρι του 2023 με κεντρικό μήνυμα για τη νέα χρονιά «η ισχύς εν τη ενώσει». Κυρίαρχο χρώμα σε αυτόν τον αρχετυπικό συμβολισμό της σύνδεσης είναι το πράσινο, το χρώμα της φύσης. Επιλέγει σμαράγδια και πράσινο αχάτη για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, τον υπέροχο συμβολισμό αρμονίας, ελπίδας και ανάπτυξης. Δημιουργεί για άντρες και γυναίκες ασημένια και χρυσά κρεμαστά και βραχιόλια με σμαράγδι ή πράσινο αχάτη, ένα πρωτότυπο ζευγάρι μανικετόκουμπα ασημένια σκέτα ή με σμαράγδι, μια μαρμάρινη θήκη με λεπτομέρειες από μπρούντζο ή ασήμι για επαγγελματικές κάρτες καθώς και ένα μονολόι.

«Συνδεδεμένοι με την εσωτερική μας αλήθεια, τους συνανθρώπους μας, τη φύση και τις ρίζες μας, τότε μόνο βιώνουμε την ευδαιμονία της ολότητας. Η ευχή μας για το 2023 είναι επιλογή μας, μια επιλογή δύναμης μέσα από τη σύνδεση» λέει η δημιουργός.

Σε αυτό το πνεύμα η POLINA ELLIS στις 7 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε εκδήλωση στο ξενοδοχείο SAY στην Κηφισιά υποστηρίζοντας με το γούρι SYNDESIS το έργο του κέντρου ειδικών ατόμων «Η ΧΑΡΑ».

Elli Kiss, Κατερίνα Τσουρτσούλα

Μαρία Θέρμου, Πολίνα Σαπουνά Έλλις, Μαριλένα Μηναΐδη

Happy niew Year Polina!

error: Content is protected !!