Το Gossip Girl επιλέγει Celia Kritharioti!

24/09/2013 • LIFESTYLE

Δυο μέρες πριν την επίδειξη Celia Kritharioti Haute Couture στο Fall Ball, το φιλανθρωπικό γκαλά του The Boys’ Club of New York, στη Νέα Υόρκη, η ηθοποιός Kelly Rutherford επέλεξε Celia Kritharioti Haute Couture για την εμφάνιση της στην εναρκτήρια παράσταση του The Metropolitan Opera για τη σεζόν “Ευγένιος Ονιέγκιν”.

cover

Η δημοφιλής ηθοποιός, γνωστή ως Lily van der Woodsen στην τηλεοπτική σειρά “Gossip Girl”, επέλεξε αιθέρια κεντημένη δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture.
Μάλιστα, μερικές μέρες πριν επισκέφτηκε το showroom της Σίλιας Κριθαριώτη στη Νέα Υόρκη.

fill

Για την ιστορία, το ετήσιο gala του Boys’ Club of New York είναι ένα από τα πιο εστέτ και καθιερωμένα charity events που διαδραματίζεται στην πόλη για τους σκοπούς του Οργανισμού, που εξασφαλίζει τη συμμετοχή σε περισσότερα από 4.000 αγόρια το χρόνο σε αθλητικές εγκαταστάσεις και summer camps στη Νέα Υόρκη, με ετήσια συμμετοχή 5 δολάρια το χρόνο.

Όλα τα νέα από την exclusive συλλογή που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου στο The Pierre Hotel μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από τα social media:
facebook.com/CeliaKritharioti
twitter.com/CeliaKrithariot
instagram: CeliaKritharioti

One Response to Το Gossip Girl επιλέγει Celia Kritharioti!

  1. ελεν says:

    Όσον αφορά στο Gossip girl, η στυλιστική προσέγγιση, είναι υψηλής αισθητικής…
    Σε αντίθεση με το Sex and the city, που πολύ συχνά οι συνδυασμοί είναι άκρως κακόγουστοι, λανθασμένοι (με γνώμονα το κοινό γούστο), υπερβολικοί, γεμάτοι επιτήδευση…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons