ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το φινάλε της 25ης Athens Χclusive Designers Week με τις εντυπωσιακές Opera Divas της Olga Karaververis!

«Μην μου μιλάς για κανόνες… όπου πάω, φτιάχνω εγώ τους κανόνες», τη ρήση της αείμνηστης ντίβας της Όπερας Μαρίας Κάλλας ενστερνίζεται η σχεδιάστρια Olga Karaververis και ξεπερνώντας τον εαυτό της παρουσιάζει μια συλλογή που “σπάει”τους κανόνες, εμπνευσμένη από την λάμψη και την υψηλή αισθητική των μεγάλων υψιφώνων της Όπερας. Η νέα εντυπωσιακή συλλογή της “OPERA DIVAS” Collection S/S 2019, παρουσιάστηκε χθες, στο Divani Caravel Hotel σηματοδοτώντας το φινάλε της 25ης Athens Χclusive Designers Week.

Τιμητική η παρουσία της διεθνούς φήμης σοπράνο κολορατούρα Βασιλικής Καραγιάννη, η οποία έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα Λυρικά θέατρα του κόσμου ερμηνεύοντας τους περισσότερους από τους πιο αντιπροσωπευτικούς ρόλους του λυρικού ρεπερτορίου.

Η ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Η διάσημη υψίφωνος ερμήνευσε όλα τα μουσικά κομμάτια της βραδιάς, με τα οποία περπάτησαν τα μοντέλα, ενώ το φινάλε ήταν διθυραμβικό με το ενθουσιώδες κοινό να αποθεώνει την Όλγα Καραβερβέρη για τις δημιουργίες της και την διεθνούς φήμης σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη να κλείνει τη βραδιά με ένα ντουέτο μαζί με τον Γιώργο Ντάβλα που καταχειροκροτήθηκε!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝΟΣ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ

ΙΡΕΝ ΧΟΜΣΗ ΜΟΥΡΤΖΟΥΧΟΥ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

Η ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

Ροδή Παπασιλέκα, Θάνος Νώτης (Ρasific Sun Solarium), Γιάννης Ρεβύθης (Revithis & PaΡtners), Νίνα Βούρλου, Λίλιαν Παπουτσόγλου (Lilian Papoutsoglou)

Κωνσταντίνος Πετρουλόπουλος, Όλγα Καραβερβέρη, Αγγελική Φιλίππου

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΚΛΑ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis, Papadakis Press

error: Content is protected !!