ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Παιδιά της Γης» καλωσόρισε τη νέα χρονιά στο Athénée!

Μία μεγάλη αγκαλιά επιφύλαξαν τα μέλη και οι υποστηρικτές του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Παιδιά της Γης» στην κοπή της πίτας του σωματείου, που πραγματοποιήθηκε στο Athénée. Η ζεστή προσέλευση των μελών του σωματείου και των οικογενειών τους, είναι ακόμη μία επιβεβαίωση ότι, οι ευάλωτες οικογένειες και ιδιαίτερα τα παιδιά που έχουν ανάγκη, βρίσκονται πάντα στις σκέψεις και στις πράξεις ανθρώπων, που από το υστέρημά τους, κάνουν τη διαφορά στις εύθραυστες ζωές.

Αθηνά Γιαννούλη Γουρδομιχάλη Γιώργος Γουρδομιχάλης

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Πατέρας Γεώργιος, ενώ στην εκδήλωση παρέστη σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, οι φίλοι του σωματείου και οι οικογένειές τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση του σωματείου υποστήριξε θερμά ο κ. Χρύσανθος Πανάς, ο οποίος ήταν σημαντικός αρωγός της διοργάνωσης αλλά και του έργου του σωματείου.
Στην ομιλία της, η Πρόεδρος του Σωματείου και δικηγόρος κα Αθηνά Γιαννούλη-Γουρδομιχάλη, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, παρά τα τρία χρόνια πανδημίας, υλοποιήθηκαν περίπου 50 δράσεις για τη συμπαράσταση οικογενειών, παιδιών και ιδρυμάτων, όπως είναι η Αρχιεπισκοπή Νίκαιας και το Χατζηκυριάκειο ‘Ιδρυμα. Το Σωματείο φροντίζει να υπάρχει συνεχής ροή επίπλων, βιβλίων, ρούχων και είναι σε αναζήτηση μόνιμου φιλανθρωπικού έργου για την ενίσχυση οικογενειών με παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Έλζα Πατσαδέλλη Γιώργος Μαργαρώνης

Σοφικα Μανιατοπουλου Αθηνα Γιαννουλη Γουρδομιχαλη

Γιαννης Σπηλιωτακης Ολιανα Σπηλιωτακη

Χριστινα Χρησαιδη Μαρια Ιωαννα Αγγελουση

Τανια Παπακωνσταντινου Γιαννης Σαχινης

Αθηνα Γιαννουλη Γουρδομιχαλη Θοδωρης Ζεπος

Γιωργος Γουρδομιχαλης Βασιλης Μετζελοπουλος

Αθηνα Γιαννουλη Γουρδομιχαλη Γιωργος Γουρδομιχαλης Γιωργος Αλεξανδρατος

It’s good to know: Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Παιδιά της Γης», ιδρύθηκε το 1996 από την Λήδα Βαρδινογιάννη, συνεισφέροντας ρουχισμό, σίτιση, φάρμακα και υλικοτεχνική υποδομή σε οικογένειες και ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα.
Σήμερα, μετά από πορεία 27 χρόνων, το σωματείο βοηθά παιδιά με ειδικές ανάγκες, παιδιά με ελλείψεις βασικών αγαθών και απαραίτητων θεραπειών, όπως λογοθεραπεία και κινησιοθεραπεία, σε συνεργασία με κοινωνικούς λειτουργούς των κατά τόπους δήμων και είναι ανοιχτό σε οποιαδήποτε έκκληση για βοήθεια.
Σημειώνεται ότι το Σωματείο είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Τράπεζα Τροφίμων και διατηρεί αποθήκη από όπου διακινούνται τα υλικά και ο εξοπλισμός προς διάθεση.

error: Content is protected !!