ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Δελφών μπαίνει στην τελική ευθεία!

Από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου, και 10-12 Αυγούστου, μουσικά και θεατρικά δρώμενα θα παρουσιαστούν σε επιλεγμένους χώρους των Δήμων Δελφών και Δωρίδας, αναδεικνύοντας τον πολιτιστικό πλούτο, το φυσικό κάλλος και την πλούσια ιστορία της περιοχής.

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή, το Φεστιβάλ Δελφών 2018 εστιάζει στη σύγχρονη ελληνική μουσική δημιουργία συνδέοντάς την με το θέατρο και τον ποιητικό λόγο.

Στις 15 Ιουνίου και με σημείο αφετηρίας το σπίτι του Σικελιανού στους Δελφούς, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανοίξει με δύο μοναδικές μουσικές βραδιές. Οι διακεκριμένοι σολίστ Στέφανος Θωμόπουλος και Θοδωρής Τζοβανάκης, μαζί με τον βαρύτονο Διονύση Σούρμπη θα παρουσιάσουν τα εμβληματικά πιανιστικά έργα και τον Καπετάν Μιχάλη του Μάνου Χατζιδάκι.

Το αμέσως επόμενο διήμερο, 17-18 Ιουνίου, το Φεστιβάλ μεταφέρεται στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, στη Ρωμαϊκή Αγορά, για την παράσταση Αγαμέμνονας, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Χατζή, μουσική σύνθεση Γιώργου Κουµεντάκη και ερμηνεία Λήδας Πρωτοψάλτη, Γιώργου Παπαπαύλου και Διονύση Βερβιτσιώτη (βιολί).

Αγαμέμνων

Η προπώληση για τον κύκλο εκδηλώσεων του Ιουνίου έχει ξεκινήσει και τα εισιτήρια των εκδηλώσεων είναι διαθέσιμα μέσω της ticketservices στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketservices.gr/event/delphi-festival-2018/ και στα σημεία προπώλησης. Αθήνα: Πανεπιστημίου 39, Δελφοί: Τουριστικό Περίπτερο τ. 22650 82772, Άμφισσα: Βιβλιοπωλείο Αναζήτηση, Ιτέα: Βιβλιοπωλείο Δομή, Γαλαξίδι: Βιβλιοπωλείο Εξάντας.

Μπορείτε να παραμείνετε σε επαφή με το Φεστιβάλ Δελφών μέσω της ιστοσελίδα www.delphifestival.gr καθώς και στο Facebook @delphifestival.

error: Content is protected !!