ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το εντυπωσιακό πάρτι της avant premiere του Idôle!

Η Lancôme αφιερώνει το Idôle σε κάθε γυναίκα που αξιοποιεί την κάθε μέρα με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, που διατηρεί την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή της, που αρνείται να συμβιβαστεί και παραμένει πιστή στον εαυτό της, που συμμετέχει με πάθος και ζει τη ζωή της στο έπακρο και που δημιουργεί τον κόσμο του αύριο.

Το νέο άρωμα Idôle της Lancôme

Έτσι, η Lancôme γιόρτασε την άφιξη του νέου γυναικείου αρώματος Idôle με ένα φαντασμαγορικό event στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στον εμβληματικό χώρο του Φάρου.

Η DJ Μαρία Αντωνά έντυσε μουσικά τη βραδιά

Ελπίδα Φιλιππίδου (Brand Manager Moët & Chandon), Σοφία Ρεγκούκου (Communication Manager L’Oréal Luxe), Ιωάννα Φατούρου (Marketing Manager Lancôme), Μίκα Χούντα (Events Manager ΑΜΒΥΞ), Τζόση Βιτζηλαίου (PR Manager ΑΜΒΥΞ)

Νάνσυ Ζαμπέτογλου & Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Αναστασία Περράκη & Ανθή Σαλαγκούδη

Αποστόλης Γκόφας, Μαρία Ηλιάκη & Στέλιος Καφαντάρης

Ένα event αποκλειστικά αφιερωμένο στο σύμβολο της τόλμης και της δύναμης, με το όνομα Idôle και με πρέσβειρα το νέο πρόσωπο του οίκου ομορφιάς, την Αμερικανίδα ηθοποιό, τραγουδίστρια και αυθεντία του στυλ Zendaya Coleman. Στο χώρο του Φάρου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο άρωμα και το εκρηκτικό τηλεοπτικό βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Zendaya, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το επιβλητικό, τεράστιο αντίγραφο του αρώματος Idôle που δέσποζε στην αίθουσα. Το νέο όραμα της επιτυχίας της Lancôme ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο από την παρουσία της σαμπάνιας Moët & Chandon, τη σαμπάνια τη επιτυχίας και των μεγάλων στιγμών. Η Moet & Chandon γιόρτασε την έλευση του νέου αρώματος, προσφέροντας Ice Rose, τη νέα πρόταση σαμπάνιας Ροζέ με πάγο, και Moët Mini Rose Imperial με μηνύματα που μας προτρέπουν να είμαστε ο εαυτός μας και να ονειρευόμαστε χωρίς όρια, μηνύματα που ταυτίζονται με το νέο άρωμα Idôle, όπως τα «I can, we will», «Dream Big», «We are Idoles» δημιουργώντας ένα ακόμα μοναδικό #moetmoment.

Σοφία Μπεκατώρου & Νίκος Σύμπουρας

Ιωάννα Φατούρου (Marketing Manager Lancôme), Εύη Κλαουδάτου (Διευθύντρια Marketing attica), Γρηγόρης Τσαντίρης (Εμπορικός Διευθυντής L’Oréal Luxe)

Ιωάννα Σαμαρά & Μαρίνα-Λήδα Κουταρέλη

Δημήτρης Μαστρόκαλος, Δημήτρης Τσακούμης, Αποστόλης Γκόφας, Γιώργος Παρίσης

Ναταλία Γεωργαλά

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Ευφροσύνη Πολυζώη

Έλζα Πατσαδέλη

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη

Jenny Sierac, Ναταλία Γεωργαλά, Γιάννης Μεκιάμης, Κατερίνα Πλατή (Brand Communication Coordinator Lancôme)

Κάλια Ελευθερίου

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!