To ΕΛΙΖΑ υποδέχθηκε τη νέα γενιά φίλων του με ένα μοναδικό πάρτι στο Balthazar!

09/11/2018 • LIFESTYLE

«Θα είμαι πάντα εδώ για σένα. Σήμερα, όχι Αύριο» υποσχέθηκαν οι περισσότεροι από 250 φίλοι που γιόρτασαν μαζί με την Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ, τα 10 χρόνια δράσης, προχθές το βράδυ, στον εορταστικά διακοσμημένο και γεμάτο από πολύχρωμα μπαλόνια χώρο του Balthazar.


Μέσα από την εκδήλωση, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να υποστηρίξουν το έργο του ΕΛΙΖΑ, που επικεντρώνεται στην προστασία των παιδιών που κινδυνεύουν από κακοποίηση / ή και παραμέληση, στην επιμόρφωση επαγγελματιών που κατ’ οποιονδήποτε τρόπο έρχονται σε επαφή με τα παιδιά, καθώς και στην προαγωγή της διεπιστημονικής συνεργασίας στη διαχείριση περιστατικών που αφορούν ευάλωτα παιδιά.
Επιστέγασμα της πολυετούς δραστηριοποίησης του ΕΛΙΖΑ, είναι η ίδρυση της 1ης Νοσοκομειακής Μονάδας για τα κακοποιημένα παιδιά στην Ελλάδα, στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», της «Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών Σόφη Βαρβιτσιώτη», της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ.

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

Η Διοικητική Διευθύντρια του ΕΛΙΖΑ, Αφροδίτη Στάθη, με αφορμή την ξεχωριστή εκδήλωση δήλωσε: «Η σημερινή βραδιά μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία, γιατί υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε τη νέα γενιά φίλων του ΕΛΙΖΑ, που είναι γεμάτη όρεξη και ενθουσιασμό. Είμαστε πολύ συγκινημένοι που βλέπουμε τόσο μεγάλη ανταπόκριση στο έργο του ΕΛΙΖΑ, που «ταξιδεύει» σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας προστασία σε παιδιά και ευάλωτες οικογένειες. Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας και είμαστε βέβαιοι πως με επιμονή, επαγγελματισμό και κυρίως, ουσιαστική αγάπη για τα παιδιά, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλέστερο αύριο».

ΟΛΙΝΚΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΕΛΙΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΘΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΙΖΑ ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του Host Committee της εκδήλωσης, για την καθοριστική τους συμβολή στην πραγματοποίηση της μοναδικής βραδιάς και ειδικότερα τις:
Μυρτώ Αναστασοπούλου, Όλινκα Βαρβιτσιώτη, Αλεξία Βερνίκου, Μαρκέλλα Καρέλλα, Χριστίνα Κουτρουμπά, Ελένη Κωνσταντινίδη, Νάταλι Λεβή, Χριστίνα Λεντούδη-Μουνδρέα, Άρτεμις Μπαλτογιάννη, Μαρίνα Μπουτάρη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Εβελίνα Πετράκη-Μαυρίδη, Έφφη Στρατάκη, Λώρα Τσουκαλά.

ΕΛΙΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ, ΕΜΥ ΝΤΟΤΣΙΚΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΚΚΕΤΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΘΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑ, ΕΛΕΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΝΙΚΗ ΛΑΛΙΩΤΗ

ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΟΛΙΝΚΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

ΒΑΣΟΥΛΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΥΝΔΡΕΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΕΣΤΗ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΡΤΕΛΗΣ, ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΕΡΑΜΕΑ

ΧΑΡΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΑΝΝ ΡΕΝΕ ΑΧΙΛΛΕΟΥΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΟΚΑΚΗ

ΜΑΓΔΑ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΛΟΥΔΗΣ

ΣΤΕΛΛΑ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ, ΛΩΡΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥΝΔΡΕΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ

JULIE & GERARD PATRONIS, ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΕΤΡΑΚΗ

ΕΒΙΤΑ & ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ, ΕΛΙΝΑ ELLIOT

ΘΩΜΑΣ & ΟΛΙΝΚΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥΝΔΡΕΑ, JESSIE JOLLIFFE

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΕΣΤΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΥΠΡΙΖΛΗ, ΜΑΡΙΖΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΝΑΝΤΙΑ ΣΚΑΠΕΡΔΑ, ΚΙΚΗ ΤΣΟΥΡΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΜΕΛΙΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ

ΑΝΝ ΡΕΝΕ ΑΧΙΛΛΕΟΥΔΗ, ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

ΡΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΥ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΚΛΑΙΡΗ ΣΙΝΑΝΙΩΤΗ, ΑΡΕΤΗ ΔΕΒΕΤΖΟΓΛΟΥ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΑΤΤΟΥ, ΑΙΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΠΟΛΥΖΟΥ

It’s good to know: Η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ είναι μία εξειδικευμένη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2008, με μοναδικό σκοπό την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση. Είναι η μόνη οργάνωση στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στην προσχολική ηλικία. Το ΕΛΙΖΑ δεν λαμβάνει καμία οικονομική ενίσχυση από κρατική πηγή και για τη συνέχιση και ανάπτυξη ενός έργου που σώζει παιδικές ζωές, εξαρτάται αποκλειστικά από τη γενναιοδωρία της κοινωνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons