ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το ΕΛΙΖΑ «ανοίγει πανιά» για το Spetses Classic Yacht Regatta 2019!

Στον κορυφαίο Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών στην Ελλάδα, Spetses Classic Yacht Regatta 2019, που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος, θα βρεθεί η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ!
Από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου, στο μοναδικό νησί των Σπετσών, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν σκάφη, αλλά και αθλητές που έχουν γράψει ιστορία στις ελληνικές θάλασσες, αναδεικνύοντας το πνεύμα της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας!
Το ΕΛΙΖΑ θα βρίσκεται εκεί, κάνοντας το δικό του «ταξίδι», με το δικό του περίπτερο στο Race Village, που πολύ ευγενικά του παραχωρεί ο θεσμός δωρεάν, για έναν … διαφορετικό αγώνα, ενάντια στην κακοποίηση βρεφών και μικρών παιδιών!
Με σύνθημα «Όλοι μαζί σταματάμε την κακοποίηση των παιδιών. Σήμερα, όχι Αύριο», το ΕΛΙΖΑ μας προσκαλεί όλους να επισκεφθούμε το περίπτερό του και να συμμετάσχουμε στο δικό του «αγώνα» με έναν αδιαπραγμάτευτο νικητή! Τα παιδιά!

It’s good to know: Η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού-ΕΛΙΖΑ ιδρύθηκε το 2008. Είναι μία εξειδικευμένη Eλληνική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που ασχολείται αποκλειστικά με την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση και είναι η μόνη που δίνει έμφαση στην προσχολική ηλικία.
Το ΕΛΙΖΑ στηρίζεται αποκλειστικά στην αγάπη και γενναιοδωρία των πολιτών για ένα έργο που σώζει παιδικές ζωές. Δεν λαμβάνουμε καμία ενίσχυση από κρατική πηγή και οι δωρεές που μας προσφέρουν ιδιώτες, εταιρίες και ιδρύματα αποτελούν την κινητήριο δύναμη για κάθε μας βήμα.

error: Content is protected !!