ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το EL Concept Store στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Το EL Concept Store, τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί έναν ιδιαίτερο shopping προορισμό, με ξεκάθαρο αισθητικό αποτύπωμα. Το ταξίδι του EL Concept είχε ως αφετηρία την αστείρευτη δημιουργικότητα της ιδιοκτήτριας του Λένας Ισμυρίδη, αρχικά στο χώρο της διακόσμησης με την κατασκευή ιδιαίτερων μαξιλαριών, sous-plats, ριχταριών και την επιλογή ιδιαίτερων αντικειμένων.

Σύντομα, οι επιλογές και η αισθητική του EL Concept απέκτησαν πιστό κοινό και η γκάμα των επιλογών επεκτάθηκε και σε προσωπικά αξεσουάρ όπως τσάντες, κοσμήματα, εσάρπες και καφτάνια, καθιστώντας το μαγαζί σε αγαπημένο “go to” μέρος για ιδιαίτερα δώρα για τους αγαπημένους μας.

Η καλοκαιρινή συλλογή του EL Concept που θα παρουσιαστεί στο The Pop Up Project περιλαμβάνει καλοκαιρινά raffia τσαντάκια, πετσέτες θάλασσης με ιδιαίτερες χρωματιστές φάσες, beach bags με χειροποίητες λεπτομέρειες, παρεό με υπέροχα prints και μια επιλογή αέρινων καφτανιών, ιδανικά για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

EL Concept Store
Λεωφ. Δημοκρατίας 23, Ν. Ψυχικό, Τ: 2106745954

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!


Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!