ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Eating the Goober στο The Pop Up Project!

“Όλα τα χρώματα που είμαι μέσα μου δεν έχουν εφευρεθεί ακόμα” – Shel Silverstein

Μπορεί η καλοσύνη να είναι dark και ενδιαφέρουσα; Το αστικό ξωτικό δηλώνει μια underground ρομαντικότητα, μια σκοτεινή ευαισθησία, είναι μια artistic αστική φιγούρα. Τα χρώματα των ρούχων του είναι ασπρόμαυρα και γκρι μπλε μα τα χρώματα της αύρας του πολύ περισσότερα. Αυτό το ξωτικό δεν θα το βρεις στο τέλος του ουράνιου τόξου, αλλά στα στενά της πόλης. Το ξωτικό της πόλης, εργάζεται σκληρά, κυκλοφορεί, δημιουργεί, επηρεάζει, αλλάζει, πρωτοπορεί και συνεχώς εξελίσσεται. Είναι υπαρκτό, αληθινό, ορατό αλλά παράλληλα και αερικό.

Αλήθεια τι σημαίνει το “Eating the Goober”;


Super goober ήταν το μαγικό φιστίκι που ο Γκούφη (ο χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων) έτρωγε για να μεταμορφωθεί σε ‘Σούπερ Γκούφη’. Μεταφορικά, το “Eating the Goober” σημαίνει την ατελείωτη προσπάθεια προσωπικής ανάπτυξης, την προσπάθεια να αποκαλύψουμε τον “σούπερ ήρωα” alter ego μας. Στα σίγουρα χρειάζεται κάτι περισσότερο από το να φάμε ένα φιστίκι για να αρχίσουμε να ανακαλύπτουμε τις κρυμμένες μας δυνατότητες, όμως φορώντας κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο, μοιάζει μια καλή αρχή!

Το “Eating the Goober” είναι ένα νέο ελληνικό brand ειδών ένδυσης και τσαντών, που δημιουργήθηκε από τη Βίκυ Μουδήλου και τον Σταμάτη Γκίνη. Τα σχέδια είναι μινιμαλιστικά, γεωμετρικά, με στοιχεία ιαπωνικής επιρροής σε συνδυασμό με ανδρόγυνο στυλ. Τα σύνολα εμπνέονται από την παραδοσιακή αρσενική ενδυμασία και αναμειγνύονται απρόσμενα με θηλυκά, ασύμμετρα μοτίβα. Τα περισσότερα ρούχα μπορούν να φορεθούν με περισσότερους από έναν τρόπους, ενθαρρύνοντας την κάθε γυναίκα να είναι δημιουργική αναλόγως την διάθεση της και να νιώθει μοναδική.

Άχρηστη πληροφορία : τα ονόματα των ρούχων αν διαβαστούν ανάποδα από “ξωτικά” μετατρέπονται σε “αστικά” (και πιο συγκεκριμένα σε ονόματα δρόμων της Αθήνας).

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”, για δύο ολόκληρες ημέρες, Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Spread the news & Join us xxx 

error: Content is protected !!