Με φόντο τον ήλιο, τη θάλασσα και την ανεμελιά του ελληνικού καλοκαιριού, το The Pop Up Project επιστρέφει δυναμικά και σας προσκαλεί την Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Ιουνίου, σε ένα iconic destination, με το καλύτερο sunset της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο Sea Satin, όπου θα πραγματοποιηθεί το πιο stylish shopping διήμερο της σεζόν!
Γεννήθηκε στο λαμπερό φως της Μεσογείου. Έχει τις ρίζες του στην ποίηση της κίνησης. Είναι χειροποίητο, αυθεντικό, φτιαγμένο από δέρμα με σεβασμό στο περιβάλλον. Είναι το Eλ Cieλo, το νέο footwear icon.


Στη Γη του Γαλάζιου. Γεννημένο στη Μεσόγειο, εκεί όπου το Φως και ο Λόγος δημιούργησαν την ποίηση. Κάθε ζευγάρι Eλ Cieλo είναι ένας ύμνος στην αρμονία της κίνησης και στην αβίαστη ομορφιά του φυσικού.


Εκεί όπου λάμπει το φως, όχι οι προβολείς… Το περπάτημα είναι παγκόσμια γλώσσα για εμάς, είναι η μητρική μας. Βαφτισμένοι στους καταγάλανους ουρανούς του ευρωπαϊκού Νότου, υπάρχουμε για να εκφραζόμαστε, όχι για να εντυπωσιάζουμε.

Το “λ” που μας ορίζει… Ένας φόρος τιμής στους στίχους των μεγάλων ποιητών μας και στις ε{λ}ληνικές λέξεις που διαμόρφωσαν το έργο τους: Ε{λ}ευθερία & Ε{λ}πίδα.






Ένα project με καρδιά. Το Eλ Cieλo δεν είναι προϊόν – είναι ένα έργο που εξελίσσεται. Δημιουργείται με τα χέρια αλλά φοριέται με την ψυχή.
Είναι αφιερωμένο σε όσους και όσες κινούνται με αυτοπεποίθηση, συναίσθημα και σκοπό.


Η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, οικοδέσποινες του The Pop Up Project, συνεχίζουν να στηρίζουν με συνέπεια την ελληνική δημιουργία και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, παρουσιάζοντας επιλεγμένα ελληνικά fashion, resort και lifestyle brands σε ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα. Ανακαλύψτε τις νέες συλλογές των αγαπημένων σας designers, γνωρίστε δημιουργούς που ξεχωρίζουν και απολαύστε δύο ημέρες γεμάτες μόδα, έμπνευση και καλοκαιρινή διάθεση. Τα πιο αγαπημένα ελληνικά brands παρουσιάζουν τις νέες τους συλλογές στο πιο καλοκαιρινό σημείο της πόλης.

Ένα διαφορετικό, άκρως καλοκαιρινό Pop up Project, που θα συστηθεί στο νότιο κοινό του στις 17.00′ το απόγευμα της Πέμπτης με ένα sunset party ανάμεσα στις Resort συλλογές των σχεδιαστών που θα λάβουν μέρος και πάνω στο κύμα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ακολουθώντας τους πάντα κεφάτους ρυθμούς των ανθρώπων που έχουν επιλέξει να ζουν στην ομορφότερη αγκαλιά της Μεσογείου, για να ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής, που θα μας βρει όλους αγκαλιά, να χορεύουμε κάτω από τα αστέρια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Γιατί όταν ο ήλιος πάει να δύσει, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και το SHOPPING γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!
