ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Δώρο του Fay’s Control: Ένα April Fools’ bouquet για εμένα και τρία για εσάς!

Είχα πάνω από τρεις λόγους να επισκεφθώ το flower shop της αγαπημένης μου Αντουανέτας, εξ’ ου και η έμπνευση για το πόσα μπουκέτα θέλω να σας κάνω δώρο. Μόλις επέστρεφα από το εκπληκτικής αισθητικής Fondazione, στο κτήριο του Τσίλερ όπου στεγάζεται η Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σπ. Λοβέρδου, και στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το The Pop up Project {Exclusive} την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο, 15 & 16 Απριλίου, και είχαμε ραντεβού στο instagramable ανθοπωλείο της Koutsouradi με την Αρχιτεκτονική Ομάδα της Noetón Architects για τα τελικά σχέδια των εντυπωσιακών συνθέσεων που θα πλαισιώσουν την μεγάλη αυτή παραγωγή που στήνουμε πυρετωδώς για να σας υποδεχθούμε.


Επιπλέον, ήταν η ημέρα που θα ανανέωνα τα λουλούδια του σπιτιού μου -συνήθως μου στέλνει τα εβδομαδιαία μπουκέτα μου στο σπίτι, αλλά η χαρά είναι μεγαλύτερη όταν τυγχάνει να βρίσκομαι στην Κηφισιά και τα φτιάχνουμε μαζί-, ενώ ήθελα να δω από κοντά και το talk-of-the-town μπουκέτο με κάλλες, βιβούρνο, λουσίντουμ, garden & spray roses, γεμάτο από τα αρώματα του Απριλίου που δημιούργησε και -δικαίως- ονόμασε April Fools’ bouquet!

Tο talk-of-the-town μπουκέτο με  κάλλες, βιβούρνο, λουσίντουμ, garden & spray roses,γεμάτο από τα αρώματα του Απριλίου που δημιούργησε και -δικαίως- ονόμασε April Fools’ bouquet!

Και το είδα. Και το ερωτεύτηκα. Και ζήτησα από την Antoinetta Koutsouardi να μου φτιάξει και τρία για να σας κάνω δώρο. Και ανταποκρίθηκε αμέσως για τους αναγνώστες του Fay’s Control, με μεγάλη μάλιστα χαρά.

To April Fools’ bouquet!

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ FAY’S CONTROL ?Δεν έχεις να κάνεις και πολλά για να μπει το όνομα σου στον Διαγωνισμό για να σου στείλει η Antoinetta αυτό το υπέροχο μπουκέτο! Μία τόση δα κινησούλα!

? Άφησε μας μία όμορφη ευχή και χάρισε μας ένα “like” και μία καρδούλα με το όνομα σου για αυτή την τόσο ξεχωριστή Άνοιξη! Τρεις αναγνώστες μας θα παραλάβουν την Δευτέρα αυτό το υπέροχο bouquet of flowers!

? Η Κλήρωση θα γίνει την Κυριακή, ώστε να λάβεις το April Fools’ bouquet την πρώτη ημέρα της εβδομάδας και να σου φτιάξουμε με τα υπέροχα χρώματα και αρώματα του την διάθεση.
Την πρώτη ημέρα της Εβδομάδας του The Pop up Project {Exclusive}!

Καλή επιτυχία!!!!

error: Content is protected !!