ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Detailors στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

To Detailors είναι ένα ελληνικό brand, το οποίο ιδρύθηκε το 2012 από τη σχεδιάστρια Δήμητρα Αδάμ. Η ειδικότητα μας είναι τα tailor-made ρούχα ενώ έχουμε ήδη μπει δυναμικά και στον χώρο παραγωγής μαγιό και beachwear.
Αυτό που χαρακτηρίζει την σειρά ρούχων μας είναι η διαρκής και συνεχής προσπάθεια να επιτύχουμε υψηλής ποιότητας υφάσματα και φυσικά η συνέπεια στην ποιότητα και τους χρόνους παραγωγής.Τα ρούχα είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένα που αποδεικνύουν ότι η άνεση και το στύλ είναι συμβατά.
Τα πριντ από τα μαγιό μας έχουν έντονα χρώματα, οπώς το κόκκινο και το κίτρινο, συνδιασμένα με τέτοιο τρόπο μέσα στα μοτίβα, ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα καλοκαιρινής και κομψής διάθεσης.


Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, να ευδοκιμούμε, να μπαίνουμε σε νέες αγορές και να συναντάμε νέους και δημιουργικούς ανθρώπους.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!